Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Resident Evil: Εντυπωσιακή αναπαράσταση της έπαυλης του πρώτου game με Unreal Engine 5 (video)

*
Πως θα ήταν η έπαυλη από το πρώτο παιχνίδι της σειράς Resident Evil με φρεσκάρισμα και χρήση της Unreal Engine 5; Ένα βίντεο δίνει απάντηση! Συγκεκριμένα, όπως εντόπισε η ιστοσελίδα DSOG, το κανάλι “RE Biohazard” μοιράστηκε με τους συνδρομητές του ένα 30λεπτο video από ένα fan remake της ομάδας ARKLAY. Μάλιστα, αναφέρεται πως θα ακολουθήσουν άλλα 3 video από άλλες τοποθεσίες του γνωστού game. Το project δεν θα υλοποιηθεί και δεν θα φτάσει ποτέ σε τελική, playable, μορφή αλλά τουλάχιστον μπορούμε να δούμε ένα δείγμα γραφής. Η ARKLAY έχει δουλέψει σε διάφορα παρόμοια projects, όπως ένα πρόσφατο για το Dino Crisis στην Unreal Engine 4. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα, μέσα από το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*