Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος τα μεγάλα updates (και τέλος εποχής) για το Heroes of the Storm

*
Η Blizzard ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξουν άλλα μεγάλα updates για το MOBA Heroes of the Storm, που φαίνεται ότι βαδίζει προς απόσυρση, επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε να επιβραδύνεται το 2018, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ορισμένοι developers είχαν μεκακινηθεί σε άλλα projects. Από τότε, έχουν προστεθεί στο παιχνίδι νέοι χαρακτήρες και skins, παρόλο που από το 2020 και μετά υπάρχει πολύ μικρή δραστηριότητα. Στο εξής, η Blizzard θα συντηρεί το παιχνίδι με rotations και bug patches, συμβαίνει με το StarCraft και το StarCraft II. Το in-game shop θα παραμείνει λειτουργικό, όμως δεν υπάρχουν πλάνα για την προσθήκη νέου περιεχομένου. Τα μελλοντικά patches θα επικεντρωθούν στη σταθερότητα του client, σε διορθώσεις bugs και σε balance updates, εφόσον χρειαστούν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*