Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Walking Dead Destinies: Φαβορί για το χειρότερο game του 2023 (videos)

*
Φαίνεται πως οι εταιρείες δεν βάζουν μυαλό και συνεχίζουν να βγάζουν παιχνίδια σε άθλια κατάσταση και έτσι, μετά το Rise of Kong, έχουμε και την περίπτωση του The Walking Dead Destinies. Το internet έχει γεμίσει τις τελευταίες ώρες με clips από το παιχνίδι και όσοι το έχουν αποκτήσει διαμαρτύρονται από ήρεμα, έως και έξαλλα. Πολλά cutscenes δείχνουν να μην έχουν καν ολοκληρωθεί, σε άλλα σημεία δεν φορτώνουν ολόκληρα τμήματα του παιχνιδιού και γενικά υπάρχει μια εικόνα ενός χάους.



Το χάλι αυτό όμως δεν περιορίζεται μόνο στα cutscenes, αλλά ακόμη και στο gameplay που δείχνει να υποφέρει από σημαντικά ζητήματα.



Τον τίτλο εξέδωσε η GameMill Entertainment, η εταιρεία που έχει βγάλει στην αγορά και το έτερο απαράδεκτο παιχνίδι Rise of Kong. Ειδικά για αυτό, φαίνεται πως οι developers είχαν στη διάθεσή τους μόλις ένα χρόνο για την ανάπτυξη. Αλλά όταν βλέπουμε τέτοια κατάντια σε δύο συνεχόμενες κυκλοφορίες, μάλλον κάτι δεν πάει καλά… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*