Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2024 θα κυκλοφορήσει το Empire of the Ants

*
To Empire of the Ants βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα επιστημονικής φαντασίας του Bernard Werber που κυκλοφόρησε το 1991. Θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2024 για κονσόλες και PC, όπως ανακοίνωσαν η Microids και η Tower Five. Ήδη μπορείτε να το προσθέσετε στη wish list σας στο PlayStation Store.



To Empire of the Ants θα προσφέρει μια εμπειρία που βρίσκεται πολύ κοντά σε εκείνη του βιβλιού, το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 2 εκ. αντίτυπα και έχει μεταφραστεί σε 30 γλώσσες. Οι παίκτες θα απολαύσουν μια καθηλωρτική εμπειρία και θα κληθούν να προστατεύσουν τη γη τους, σε μάχες όπου τον πρώτο λόγο θα έχουν η τακτική και η στρατηγική. Όλα τα παραπάνω θα συνδυάζονται με μηχανισμούς εξερεύνησης, ενώ πολύ σημαντικές θα είναι οι συμμαχίες που θα δημιουργήσετε με τους υπόλοιπους κατοίκους του φυσικού τοπίου.



Πρωταγωνιστής είναι ο Ant Savior, αποστολή του οποίου είναι να οδηγήσει και να προστατεύσει τον λαό του, να συμβάλει στην ευημερία τους και μαζί να κατακτήσουν νέες περιοχές καθώς περνάνε οι εποχές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*