Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έξι τα δωρεάν games στο Games with Gold Απριλίου

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τον επόμενο μήνα οι συνδρομητές του Xbox Live Gold θα λάβουν - στο πλαίσιο της ενέργειας Games with Gold - έξι δωρεάν games (αντί για τρία που ίσχυε μέχρι πρότινος). Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Xbox 360 θα μπορούν να κατεβάσουν τα Gears of War: Judgment και Terraria από την 1η έως και τις 15 Απριλίου, ενώ από τις 16 και μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν τα Assassin’s Creed 4 Black Flag και Army of Two: The Devil’s Cartel. Από την άλλη πλευρά, οι κάτοχοι του Xbox One θα υποδεχτούν τα Pool Nation FX και Child of Light, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για όλο το μήνα.



Απ' όσο φαίνεται πάντως, αυτή η αύξηση των προσφερόμενων games δεν θα αποτελεί κανόνα από εδώ και στο εξής και ίσως σύντομα επιστρέψουμε στον κλασικό αριθμό.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
13 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*