Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται ο C64 mini

*
Το retro gaming αποτελεί ήδη ένα σημαντικό κομμάτι της βιομηχανίας και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα, από τη ζήτηση που υπάρχει για τα SNES Classic και NES Classic. Σειρά παίρνει τώρα όχι μια κονσόλα, αλλά ο 8-bit υπολογιστής με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως. Πρόκειται φυσικά για τον Commodore 64 που θα επανακυκλοφορήσει από την Retro Games εντός του 2018, σε μια ακόμα προσπάθεια αναβίωσης των παλιών καλών εποχών. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο C64 mini θα είναι σε μέγεθος 50% μικρότερος σε σχέση με το μοντέλο που κυκλοφόρησε το 1982, θα μπορεί να κάνει ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες (οπότε προετοιμαστείτε για προγραμματισμό με ατελείωτα peek και poke), θα συνδέεται στην τηλεόραση μέσω θύρας HDMI και θα συνοδεύεται από 64 παιχνίδια (έτσι αναφέρεται στην ιστοσελίδα του προϊόντος, 63 μετρήσαμε εμείς) που θα είναι ενσωματωμένα στη ROM της συσκευής. Με μια ματιά στη σχετική λίστα, ναι μεν υπάρχουν αρκετοί τίτλοι που σημάδεψαν τα νεανικά χρόνια μιας ολόκληρης γενιάς παικτών, όμως οι απουσίες είναι ακόμα περισσότερες, οπότε, η δυνατότητα για προσθήκες θα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Στο πακέτο θα υπάρχει ένα χειριστήριο που θα συνδέεται μέσω USB και η ύπαρξη και δεύτερης τέτοιας θύρας στη συσκευή μαρτυρά ότι τα χειριστήρια θα πωλούνται και ανεξάρτητα. Τέλος θα υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης της προόδου, δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου, emulation της απεικόνισης του original υπολογιστή και η τιμή για την ανεξάντλητη διασκέδαση που θα μπορέσετε να απολαύσετε, έχει οριστεί στα $95. Οι άνω των 40, δεν αποκλείεται και να δακρύσουν παρακολουθώντας το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • The C64 Mini
    • 7+ pegi 7+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://thec64.com/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 6

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*