Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Legend of Kay Anniversary σε Wii U και PC

Πριν από μερικές ημέρες είχε κάνει την εμφάνισή του μία πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα στο γερμανικό Amazon. Η γνωστή εταιρία είχε προσθέσει στην λίστα της το Legend of Kay Anniversary για το Wii U και το PC, μαζί με το εξώφυλλο του παιχνιδιού. Τις τελευταίες ώρες τοποθετήθηκε το συγκεκριμένο listing και στο Amazon US και σύμφωνα με την περιγραφή, πρόκειται για ένα HD remaster του γνωστού τίτλου για το PS2, με το εγχείρημα να φέρνει την υπογραφή της Nordic Games. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η ίδια η εταιρία δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με την ύπαρξη αυτού του τίτλου, αλλά τα εξώφυλλα και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας (12 Ιουνίου 2015) μοιάζουν αρκετά αληθινές, πόσω μάλλον όταν προέρχονται από το Amazon.



Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από την αυθεντική έκδοση του PlayStation 2 σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε την μνήμη σας σχετικά με τον τίτλο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*