Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το This War of Mine: The Board Game

Κατόπιν της επιτυχίας του This War of Mine που κυκλοφόρησε πέρσι, η 11 bit Studios ανακοίνωσε το This War of Mine: The Board Game. Οι παίκτες καλούνται πλέον να χρησιμοποιήσουν όλες τις στρατηγικές τους στο νέο αυτό επιτραπέζιο παιχνίδι όπου θα μπορούν να παίξουν είτε μόνοι, είτε με παρέα έως και 6 ατόμων. Με σχετικό δελτίο τύπου, η 11 bit Studios, γνωστοποίησε ότι οι τύχη του παιχνιδιού βρίσκεται στα χέρια μια έμπειρων σχεδιαστών επιτραπέζιων παιχνιδιών, μέλη της οποίας είναι ο Michal Oracz (σχεδιαστής των Neuroshima Hex, Earthcore: Shattered Elements, Neuroshima RPG) και ο Jakub Wisniewski (μεταφραστής και και story designer των Earthcore: Shattered Elements και Dying Light).



Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δελτίο τύπου, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να υποδυθούν τους ίδιους χαρακτήρες όπως και στο video game και θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και θα κληθούν να λάβουν δύσκολες αποφάσεις. Επιπλέον, για όσους αρέσκονται στα gadgets, ταυτόχρονα με το παιχνίδι, θα κυκλοφορήσει ένα companion app, με σκοπό την καλύτερη εμπειρία των παικτών. Αυτό θα περιλαμβάνει το soundtrack, live story updates, διαλόγους και σενάρια από το παιχνίδι, cutscenes και πολλά άλλα. Το This War of Mine: The Boardgame αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2015. Σας υπενθυμίζουμε ότι το This War of Mine είναι ήδη διαθέσιμο για PC, Mac, Linux, iOS και Android, με την έκδοση για PlayStation 4 και Xbox One που θα ονομάζεται This War of Mine: The Little Ones να κυκλοφορεί στις 29 Ιανουαρίου 2016.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*