Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφτασε το Humble SEGA Strategy Bundle

Διαθέσιμο είναι ακόμα ένα Humble Bundle με τίτλους της SEGA. Συγκεκριμένα, χάρη στο Humble SEGA Strategy Bundle με μόλις ένα δολάριο μπορείτε να αποκτήσετε συλλογές από δημοφιλή strategy games της εταιρείας όπως τα Company of Heroes Complete Edition, Warhammer 40,000: Dawn of War - Master Collection, Medieval II: Total War Collection, Rome: Total War - Collection, και SEGA Genesis/Megadrive Strategy Pack. Επιπλέον, προσφέροντας το ελάχιστο ποσό ($4.79 τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές) θα αποκτήσετε όλα τα παραπάνω καθώς και τα Valkyria Chronicles, Warhammer 40000: Dawn of War II - Grand Master Collection, Eastside Hockey Manager, Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai Collection, ενώ μπορείτε να αγοράσετε το FM 2016 με έκπτωση 66%.



Όσοι προσφέρουν τουλάχιστον 12 δολάρια, θα «ξεκλειδώσουν» όλα τα παραπάνω πακέτα καθώς και τα Total War ATTILA και Company of Heroes 2: Master Collection. Τέλος, προσφέροντας το ελάχιστο ποσό ($1), εξασφαλίζετε έκπτωση 10% για νέα συνδρομή στο Humble Monthly. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα του Humble SEGA strategy Bundle.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*