Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Warhammer 40.000: Dark Nexus Arena

Η Whitebox Interactive ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Warhammer 40.000: Dark Nexus Arena, το οποίο είναι ένας συνδυασμός twin stick shooter με στοιχεία MOBA. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC εντός του 2016, ενώ στην PAX East που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να δουν από κοντά την beta έκδοσή του. Επιπλέον, όσοι βιάζονται να χαθούν στον κόσμο του τίτλου, το early access release έχει προγραμματιστεί να διατεθεί εντός του δεύτερου τριμήνου του 2015 και προσφέρεται για αγορά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Warhammer 40.000: Dark Nexus Arena έναντι $25. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην Commorragh, πρωτεύουσα του Dark Eldar, με τις αρένες να βασίζονται στα Wych Cults.



Οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν σε τετράδες διαλέγοντας ανάμεσα από χαρακτήρες που είναι δημοφιλείς στο σύμπαν του Warhammer, όπως Orks, Space Marines και Taus, ενώ οι ήρωες που έχουν αποκαλυφθεί έως τώρα περιλαμβάνουν τους Assault Terminator, Scout, Stormboy και Tau Fire Warrior. Όπως σημειώνει η εταιρεία ανάπτυξης, αργότερα αναμένεται να προστεθούν οι Sisters of Battle, Dark Eldar, Eldar και πολλοί άλλοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*