Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναπτύσσεται για Xbox One το Subnautica

Η Natural Selection 2 επιβεβαίωσε το exploration game Subnautica αναπτύσσεται για Xbox One. Σε πρόσφατο tweet του, ο developer Charlie Cleveland ανέφερε ότι έχει στα χέρια του ένα Xbox One dev kit για το Subnautica, ωστόσο τόνισε ότι υπάρχει μια πιθανότητα να ακυρώσει την κυκλοφορία του τίτλου εάν δεν πάει καλά η ανάπτυξη του για την κονσόλα της Microsoft. Ο Cleveland σημείωσε ότι το Subnautica θα διατεθεί μέσω του Microsoft Preview Program, κάποια στιγμή μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο.



Η έκδοση του τίτλου για PC βρίσκεται -σχεδόν ένα χρόνο τώρα- στο Steam Early Access, ενώ διατίθεται με έκπτωση 30% μέχρι την 4η Ιανουαρίου. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία ιδέα από τις πιο πρόσφατες προσθήκες που έγιναν πριν από ένα μήνα στο Subnautica.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*