Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Assassin’s Creed Chronicles trilogy

Η Ubisoft αποκάλυψε το Assassin’s Creed Chronicles trilogy το οποίο και θα περιλαμβάνει τρία διαφορετικά settings (Κίνα, Ινδία και Ρωσία), ενώ ακολουθεί την ιστορία των τριών διάσημων «Ασσασίνων». Το πρώτο επεισόδιο, με τίτλο Assassin’s Creed Chronicles: China, αναμένεται να διατεθεί ψηφιακά στις 22 Απριλίου σε εκδόσεις για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Την ανάπτυξη της τριλογίας υπογράφει η Climax Studios σε συνεργασία με την Ubisoft Montreal και σύμφωνα με την ομάδα, το Assassin’s Creed Chronicles trilogy αποτελεί μία δισδιάστατη εμπειρία (2.5D) όπου οι παίκτες θα ταξιδέψουν σε τρεις διακριτούς πολιτισμούς και χρονικές περιόδους σε όλη την ιστορία, όπως είναι η δυναστεία των Μινγκ, η Αυτοκρατορία των Σιχ και η «Ρωσική Επανάσταση».



Οι παίκτες θα αναλάβουν τον έλεγχο θρυλικών Ασσασίνων, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ο Shao Jun (από την animated μίνι σειρά Assassin’s Creed Embers) και οι Arbaaz Mir και Nikolaï Orelov από τα graphic novels της σειράς: Assassin's Creed: The Fall και The Chain. Σημειώνεται, τέλος, ότι τα Assassin’s Creed Chronicles: Russia και Assassin’s Creed Chronicles: India θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2015.



Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια του άρθρου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
13 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Deathracer2009
    • Japan-ιλα AC θελατε; Παρτε το....σε 2D. Απογοητευση διοτι τα setting σε Ρωσια και Ιαπωνια θα μπορουσαν καλλιστα να ηταν κανονικοι τιτλοι αλλα απο οτι φαινεται φοβοταν η Ubisoft να τα βγαλει σαν τα προηγουμενα της σειρας. Αρα εχουμε 4 AC για φετος.

      AC Russia, AC India, AC Japan, AC Victory και μενει να δουμε εαν θα ανακοινωσουν κανα AC για τα PS3, 360. Το ξεφτυλισες Ubisoft.

      Τωρα για τα συγκεκριμενα εαν βγουν καλα θα αγοραστουν. Βεβαια σε 2D φαση θα ηθελα να ειχε πολυ stealth διοτι καλομαθα με το Mark Of The Ninja το οποιο ηταν επος. Αλλα κραταω μικρο καλαθι...

    • Whitey
    • Χαίρομαι που θα δούμε τη σειρά και σε 2D δράση. Ελπίζω να βγουν καλά και κυρίως να μη αποκλειστούν οι περιοχές από την κύρια σειρά εξαιτίας των συγκεκριμένων.

    • Koudounos
    • Φαντασου η ubisoft να ηταν τυπου rockstar σε ρυθμους και να ανεπτυσαν assassins για 3 χρονια.....ποσο εχουν τραβηξει αυτην την σειρα πια..κριμα

    • Raphael
    • Ας την τραβήξουν όσο θέλουν τη σειρά ρε παίδες τι πειράζει αυτό; Το θέμα είναι να βγάζουν καλά παιχνίδια και να μην εμπορευματοποιηθεί.... Τότε θα πρέπει να κράξουμε τη Ubisoft. Για να τα δούμε αυτά πως θα ναι. Αν και καλύτερα θα ταν να έβγαιναν σαν κανονικοί τίτλοι αφού έχουν τόσο όρεξη να βγάζουν κάθε χρόνο ένα παιχνίδι.

    • gamer
    • +1 raysod

      Φερτε το στο Vita...Στιλ Batman Arkham Origins Blackgate (καλο ηταν). Συμφωνα,παντα, με γαλλιη ιστοσελιδα αναφερει οτι το AC Chronicles China θα ερθει στο Vita (100% εγκυρη πηγη).

      + To συστημα αξιολογησης (?) PEGI, στην αξιολογηση αναφαρει οτι το AC Chronicles China θα κυκλοφορησει και σε PS3,XBOX360

      Ιδωμεν...

      Υ.Γ 1) Μηπως θα ερεθουν στο Vita ολα τα 3 μερη μαζι? Μηπως περιμενουν την Ε3 για ανακοινωση?
      2) Αλλιως, στο PC...

*