Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Battlezone 2: Combat Commander remaster

*
Η Rebellion ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Battlezone 2: Combat Commander remaster για PC, εντός του 2018. Η βρετανική εταιρία έχει αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς από το 2013 και μέχρι τώρα έχει διαθέσει στην αγορά το Battlezone 98 Redux και έναν VR τίτλο ο οποίος ανήκει στο ίδιο σύμπαν. Όπως ήταν λογικό, έφτασε η ώρα για το remaster του δεύτερου μέρους της σειράς και το project έχει ανατεθεί στη Big Boat Interactive. Το παιχνίδι είναι μία ενδιαφέρουσα μίξη FPS/RTS/tank shooter στοιχείων και οι παίκτες θα αναλάβουν να υπερασπιστούν την γη από μια αινιγματική εξωγήινη φυλή, σε έναν πόλεμο διαγαλαξιακής κλίμακας. Στην διάθεση τους θα έχουν hover-tanks, mech walkers, mortar bikes κλπ, για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην άνιση αυτή μάχη. Το Battlezone 2: Combat Commander remaster θα είναι συμβατό με τις επιταγές της εποχής αφού θα έχει αναβαθμισμένο οπτικό τομέα, υποστήριξη για mods, online cross-play μεταξύ Steam και GOG σε μάχες έως 14 ατόμων, achievements και και cloud saves. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*