Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απροσδιόριστη η ημερομηνία κυκλοφορίας του Tekken X Street Fighter

Σύμφωνα με τον game director Katushiro Harada, μια ομάδα από 40 developers εργάζεται -για την ώρα- πάνω στο Tekken X Street Fighter. «Είναι δύσκολο να μιλάς για αυτό. Είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία στην οποία προσβλέπουμε», είπε ο Harada σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Polygon. Σχετικά με το λόγο της καθυστέρησης, ο Harada επικαλέστηκε το γεγονός ότι η αγορά των fighting games είναι κορεσμένη, ενώ δεν δεσμεύτηκε για κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, έστω και αν αυτή ήταν μέσα σε ένα χρονικό ορίζοντα δύο ετών.



«Θέλουμε να προκαλέσουμε έκπληξη στον κόσμο όταν το παιχνίδι έρθει πάλι στην επιφάνεια. Όλοι μιλάνε για αυτό εδώ και πολύ καιρό και το βέβαιο είναι ότι εάν ακολουθήσουμε τις τυπικές διαδικασίες για την κυκλοφορία του, οι περισσότεροι θα αδιαφορήσουν», συμπλήρωσε ο Harada.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*