Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρχές 2015 το δεύτερο act του Broken Age

Το Broken Age Act 2 μπορεί να αναμενόταν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ωστόσο αναμένεται να εμφανιστεί με μικρή καθυστέρηση και συγκεκριμένα στις αρχές του 2015. Την αποκάλυψη έκανε ο παραγωγός του τίτλου Greg Rice στο επίσημο forum του τίτλο, σημειώνοντας πως η ανάγκη για τον έξτρα χρόνο έχει να κάνει με κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν πριν αυτό κυκλοφορήσει.



Η διάρκεια του Broken Age Act 2 αναμένεται ανάμεσα στις 8-12 ώρες, κάτι που κάνει μεγαλύτερο από το Broken Age Act 1 που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο (διαβάστε και το Broken Age review μας, 8/10). Μέσα σε όλα φαίνεται πως ίσως και να έχει επηρεάσει την κατάσταση αρκετά και το πακέτο απολύσεων 12 υπαλλήλων της εταιρείας, αν και ο Tim Schafer σημείωσε πως δεν εμπλέκονται με το project.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*