Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διευκρινήσεις και αλλαγές για το Crowd Play της Telltale Games

Δεν πάνε πολλές μέρες που αναφέραμε τι είναι το Crowd Play και πως θα ενσωματωθεί στους τίτλους της Telltale Games. Γενικά το studio δείχνει να “ρίχνει” τις προσδοκίες που το ίδιο είχε δημιουργήσει, τουλάχιστον για αρχή. Τα πάντα όσον αφορά το Crowd Play θα πρέπει να διαδραματίζονται με όλους τους συμμετέχοντες στον ίδιο χώρο και με όλους να κοιτούν μία μόνο οθόνη. Όλα λοιπόν γυρνούν σε local multiplayer με έως και 12 παίκτες να μπορούν να συμμετάσχουν. Ο “κεντρικός” παίκτης θα μπορεί είτε να δώσει απόλυτο έλεγχο στους υπόλοιπους για τι απόφαση θα παρθεί, είτε να τους χρησιμοποιήσει περισσότερο συμβουλευτικά. Η Telltale Games αναφέρει πως τεχνικά το σύστημα μπορεί να “σηκώσει” χιλιάδες παικτών, οπότε οι αρχικές εκτιμήσεις για συμμετοχή έως 2,000 ατόμων δεν είναι εκτός πραγματικότητας. Για την ώρα όμως οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές οπότε και δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ούτε μέσω Twitch κ.λπ. μιας και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα συναντήσετε προβλήματα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*