Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο νέοι διευθυντές στο συμβούλιο της Ubisoft

H Ubisoft επιχειρεί να προσθέσει δύο ανεξάρτητους διευθυντές στο συμβούλιό της, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η εξαγορά από την Vivendi. Με την έγκριση από τους μετόχους να αναμένεται στις 29 Σεπτεμβρίου, η Ubisoft δήλωσε τη θέληση να προσθέσει τους Frederique Dame και Florence Naviner ως ανεξάρτητους διευθυντές στο συμβούλιό της. Ο ένας απο αυτούς θα πάρει τη θέση της Estelle Metayer, η οποία και παραιτείται το προσεχές φθινόπωρο. Αν η παραπάνω κίνηση εγκριθεί, το διοικητικό συμβούλιο της Ubisoft θα φτάσει στα 10 μέλη, με τους μισούς να είναι ανεξάρτητοι διευθυντές. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτοί δεν έχουν κάποια σχέση με την Vivendi, κάτι που θα αποτρέψει τις κινήσεις της τελευταίας για εξαγορά.  




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*