Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε το Zelda: Twilight Princess HD για Wii U

Φαίνεται ότι η Nintendo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει έκδοση remastered του Zelda: Twilight Princess για το Wii U. Εδώ και μερικά 24ωρα, εμφανίστηκε στο Wii U eShop το "Twilight Princess HD", ωστόσο δεν υπάρχει -για την ώρα τουλάχιστον- επίσημη επιβεβαίωση. Το Zelda: Twilight Princess διατέθηκε το 2006 ως launch game του Wii και η κυκλοφορία του αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για το GameCube. Ο πιο «σκοτεινός» του χαρακτήρας έλαβε αρχικά εγκωμιαστικά σχόλια από τους fans, μετά το πολύχρωμο Wind Waker, ωστόσο δεν σημείωσε την ίδια επιτυχία. Το Wii U βρίσκεται πλέον στην τελική φάση του κύκλου ζωής του και δεν έχει υποδεχθεί ακόμα νέο Zelda game, εκτός από το Zelda: Wind Waker HD.



Σημειώνεται ότι η Nintendo είχε πειραματιστεί με εκδόσεις HD του Twilight Princess και του Wii adventure Skyward Sword, όσο το Wind Waker HD βρισκόταν ακόμα στα σκαριά. Φαίνεται λοιπόν πως ήρθε η στιγμή να δούμε ακόμα ένα HD port. Όσον αφορά στο άτιτλο (ακόμα) Zelda game που θα κυκλοφορήσει -υποτίθεται- για το Wii U, ίσως τελικά να μην λανσαριστεί σε αυτή τη γενιά και εκτιμάται ότι η Nintendo το «κρατάει» για την επόμενη κονσόλα της (το NX) που θα αποκαλυφθεί μέσα στο επόμενο έτος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
15 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Πωωω τρελό κάψιμο έρχεται για τους κατόχους του wii u!Ευχάριστα νέα για αυτούς που δεν το παίξανε στο wii ή στο gamecube.

    • Πάγος13
    • Zelda: Twilight Princess HD, σαν δωρο από τον Αγιο Βασίλη μου ακούγεται ::)



      "Το Wii U βρίσκεται πλέον στην τελική φάση του κύκλου ζωής του"

      Βρε Παναγιώτη πως τα γράφεις έτσι ψυχρά !!! παρόλο που το έχω ψιλοσυνειδητοποιήσει, όταν το βλέπω και γραμμένο πονάω :(

    • powerslave34
    • Τώρα που η Nortec κλείνει να δούμε πως θα το προμηθευτούμε εδώ στην Ελλάδα......
      Τώρα φίλε MBisonGR επειδή έχω και τις δυο εκδόσεις του TP για GC & WII δεν θα με χάλαγε και ένα HD από την στιγμή που το WII U δεν έχει πιάσει τόπο από τότε που βγήκε και στην τελική ούτε Zelda καινούριο θα δούμε γιατί πάει για NX ούτε φυσικά Metroid Prime 4 είδαμε.
      Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς γράφοντας: "Για όσους δεν ξενέρωσαν αρκετά στο Wii μπορούν πλέον να ξενερώσουν σε HD." ;
      Μην ξεχνάς ότι το TP ήταν και είναι το μοναδικό παιχνίδι από την σειρά Zelda με τα πιο αληθοφανή & ρεαλιστικά γραφικά για την εποχή του εν συγκρίσει και εν αντιθέσει με τα καρτουνίστικα γραφικά στιλ Wind Waker & Skyward.

    • Thomas_Th
    • MBisonGR θα συμφωνήσω μαζί σου. Ευτυχώς θαυμάσαμε ξανά το ανεπανάληπτο WW, αλλά και πάλι..

      Όπως και να χει δεν είναι κακό να υπάρξει ένα remaster για το TP, απλά τα motion controls εύχομαι να αποσυρθούν αυτήν τη φορά.

    • powerslave34
    • Αν είναι ας το βγάλουνε το TP HD Remake ώστε να αξιοποιθεί κια οι δυνάτοτητες για το περίφημο Gamed του Wii U που τόσο καιρό έχει μείνει ανεκμετάλλευτο.

      Εδώ η MS & Sony κάνουνε συνέχεια remakes & HD, η Nintendo σας ενόχλησε που έχει κάνει μόνο 2 στο Wii U?

      Chased θα εννοείς το skyward προφανώς

    • powerslave34
    • Δυστυχώς Blackmore δεν είναι η πρώτη κονσόλα που έχει αρχίσει τα remakes και μόνο το wind waker hd remake υπάρχει μέχρι τώρα. Εδώ πάνε να ακυρώσουνε το καινούριο Zelda για το Wii U λόγω αδυναμίας γραφικών και εμμέσως πλην σαφώς το πάνε για NX. Ή αλλιώς θα το κάνουνε cross platform όπως το TP για GC & Wii. Να σου θυμίσω απλά ότι το πάρτι με τα remake hd είχε αρχισει από την εποχή ps3 & xbox 360 (Silent Hill HD Collection - Darksiders HD Collection etch) και όχι από την εποχή του Wii U. Τώρα εσένα όπως και τους περισσότερους τους ενοχλεί που θα αγοράσουν πάλι το ίδιο παιχνίδι κάπως αναβαθμισμένο στα γραφικά και ειδικά σοτν χειρισμό που θα απογειώσει το παιχνίδι λύνοντας έτισ τα χέρια των παικτών με την πολυπλοκότητα των Wii Nunchuck & Wii Remote. Τώρα ειδικά εδώ και πολύ καιρό που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην δούμε το καινούριο Zelda και υπάρχει μουρμούρα και απογοήτευση από τους fans της σειράς, ο μόνος τρόπος να καθησυχάσουν τα πνεύματα είναι το TP HD remake. Ειδικά τώρα που η Nortec κατεβάζει ρολά στην χώρα μας να δω πως θα τα προμηθευόμαστε τους τίτλους αυτούς… Ας είναι καλά τα παιδιά του Eternity που μας ενημερώνουν συνέχεια για τον κόσμο των κονσολών και παιχνιδιών.

    • powerslave34
    • Σε αυτό εν μέρει θα συμφωνήσω για το ps4 & ps3 έχουν τους διπλάσιους τίτλους και από Xbox One & Wii U. Βέβαια αν θες τίτλους αγοράζεις και digital remastred old games. Η επιλογή δική σου. Τα παιχνίδια του PS4 & ONE είναι όλα πανάκριβα με μέσο όρο 59-69 ευρώ ειδικά τα καινούρια. Εκτός αν περιμένεις κανένα 3-6 μηνώ να πέσουν οι τιμές τους ή εκτός αν έχεις καταφέρει να τις σπάσεις (chip) και να έχεις πλειάδα τίτλων. Ναι με αυτήν την λογική παίζεις όντως πολύ και πληρώνεις λίγο....
      Επέτρεψε μου να διαφωνήσω για την ωμή ποιότητα MS & Sony με αίματα & πτώματα σάκων παιδιών ξεσκισμένα στα δυο και την ωραία λιγότερη βίαιη προσεγγιστική ποιότητα που χαρακτήριζε πάντα την Nintendo στους περισσότερους franchise τίτλους της. Και εγώ Xbox 360 έχω και ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει πλειάδα τίτλων ωμής βίας και λίγους ποιοτικούς τίτλους διαμάντια με λιγότερη βία και πιο καλά μη ρεαλιστικά γραφικά αλλά που παραμένουν διαχρονικά.

    • powerslave34
    • Μην το λες το Call Of duty Blacks ops II & Tom Splinter's Cell από 10 & 29 ευρώ τα έχουνε. Οι fans μπορεί να διψάνε για αίμα αλλά μην περιμένεις ποτέ να δεις μεταφορά third parties τίτλων ισάξιας ποιότητας των αντιστοίχων εκδόσεων όταν η Nintendo εν έτη 2015 έχει μόνο 32 Gb.....
      Εκτός αυτού το ps4 δεν έχει backwards compatibility με ps3 τίτλους πράγμα που η Nintendo έχει από την εποχή του Wii.....
      Αυτό έλειπε να έχεις παράπονο και για την ποιότητα της Nintendo εδώ και 33 χρόνια που αγόρασε την Sega.....
      Αν υπάρχει ακόμα το gaming έχει εδραιωθεί στην συνείδηση από την Nintendo πιο πολύ.
      Οι άλλες εταιρείες αντιγράψανε τα καλύτερα.....
      Απλά για να σου θυμίσω το πρώτο ps1 που ακόμα έχει την ηρωική ιδέα του CD-ROM και πατέντα του super nes......

    • powerslave34
    • Σου εξήγησα άλλο γραφικά ρεαλιστικά και άλλο προσεγμένοι τίτλοι με καρτουνίστικα γραφικά. Με το σκεπτικιστικό το δικό σου δεν καταλήγεις σε κονσόλες αλλά σε pc.
      Κοίτα blackmore η αλήθεια είναι ότι όταν πήρα το xbox 360 το 2012 είδα γραφικά που δεν είχα ξαναδεί ποτέ. Αλλά τις συγκινήσεις και την εμπειρία όπως του Mario64 -TP -Metroid Prime και άλλων πολλών παιχνιδιών αυτήν την ανεπανάληπτη μαγεία δεν μπορεί να στην μεταφέρει κανείς.

    • Deathracer2009
    • Eγω που εχω PS3, 360 μια χαρα μαγικα παιχνιδια επαιξα. Προφανως powerslave δεν σου αρεσαν τα παιχνιδια αυτα ενω της nintendo σου αρεσαν.... simple!!!

    • powerslave34
    • Deathracer2009 και εγώ 360 έχω. Τα γραφικά & τα παιχνίδια του μια χαρά είναι απλά έχουν υπερβολική δόση τρέλας και ωμής βίας.
      Η Nintendo παίζει σε άλλο μοτίβο με πιο light γραφικά και χωρίς πτώματα και αίματα. Αυτό δεν κατάλαβες εσύ και ο blackmore.....
      Άλλες κλάσεις παιχνιδιών και άλλη κατηγοριοποιήση όσο αναφορά την δομή του gameplay & του story.
      Η Nintendo προσδίδει άλλη εμπειρία στο gaming. Μπορεί να μην έχουν τα γραφικά του 360-ps3 αλλά σε μεταφέρουν σε άλλη μαγεία χωρίς killings αλλά με hard feelings......
      Μην μπερδεύετε τα assassinatios με τα emotion feelings......!!!

    • Chased
    • Όχι, powerslave, το Skyward Sword είναι το 1ο καλύτερο 3D Zelda ever. Το TP εννοούσα, κανονικά όπως το έγραψα.

*