Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Techland εισέρχεται στην αγορά του παγκόσμιου publishing

Έπειτα από 20 χρόνια ζωής, κατά πρώτον ως developer και κατά δεύτερον ως distributor και publisher στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, η Techland υπεύθυνη για την ανάπτυξη των Dying Light και Dead Island, πρόκειται να ανοίξει πανιά ξεκινώντας το ταξίδι στο χώρο του publishing σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Pawel Marchewka είναι η κατάλληλη ώρα προκειμένου η Techland Publishing να χρησιμοποιήσει όλα όσα έχει μάθει ως σήμερα και να βοηθήσει άλλους developers. Για την ώρα, ο βασικός στόχος είναι το publishing δύο major multiplatform τίτλων ανά έτος και τεσσάρων αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή. Από πλευράς μας ευχόμαστε η εταιρεία να μπορέσει να μας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*