Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τελική φάση του PS Plus Enternity Leaguee

Η τελική φάση του PS Plus Enternity League by Public είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στο κεντρικό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας στο Σύνταγμα. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00, οπότε οι παίκτες που έχουν περάσει για τα τρία games (PES 2015, FIFA 15 και NBA 2K15) θα πρέπει να είναι στο χώρο τουλάχιστον στις 14.50 για να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία τους και να κάνουμε την κλήρωση. Για τη συμμετοχή των παικτών στους τελικούς των τριών αυτών games είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η παρουσίαση κάποιου επίσημου εγγράφου που θα επιβεβαιώνει τα στοιχεία τους. Χωρίς επίσημο έγγραφο (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης), η συμμετοχή στους τελικούς δεν θα είναι εφικτή! Οι κανόνες των αγώνων της τελικής φάσης μπορούν να συμφωνηθούν ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Αν δεν υπάρξει συμφωνία, οι αγώνες θα γίνουν με τους κανόνες που έχουν αναρτηθεί στην κεντρική σελίδα του τουρνουά.



Για όσους ενδιαφέρονται για το πρωτάθλημα αναγνωστών Vs συντακτών, μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά συμμετοχή στο σχετικό topic του forum μας μέχρι τις 10.00 το πρωί του Σαββάτου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00 και θα διαρκέσουν περίπου δύο ώρες. Μέσα σε αυτό το δίωρο θα μπορούν να παίξουν όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή. Αν υπάρξει χρόνος μετά από τη συμμετοχή αυτών, θα μπορούν να αγωνιστούν και άλλοι που θα μας ενημερώσουν για το ενδιαφέρον τους επιτόπου. Όσοι κερδίσουν τους συντάκτες στους αγώνες που θα γίνουν (με τη μικρότερη χρονική διάρκεια) θα μπουν σε μια κληρωτίδα και ένας από αυτούς θα κερδίσει τα μεγάλα δώρα. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως όλοι όσοι έρθουν στους τελικούς μπορούν να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μια κονσόλα PlayStation 4. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να επισκεφθείτε το σχετικό άρθρο μας. Σας περιμένουμε!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*