Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το The Binding of Isaac: Afterbirth

Το μεγάλο και αναμενόμενο expansion του The Binding of Isaac: Rebirth λαμβάνει ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer. Κάπως έτσι το The Binding of Isaac: Afterbirth κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου σε PC “και άλλες πλατφόρμες”. Δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό σημαίνει πως οι υπόλοιπες πλατφόρμες κυκλοφορίας (Nintendo 3DS, PS4, PS Vita, Wii U, Xbox One) ή κάποιες από αυτές θα αργήσουν να δουν το expansion. Αυτό που ξέρουμε είναι πως υπόσχεται πάνω από 100 νέες ώρες gameplay με πολλά extras όπως νέα achievements, 120 νέα items, alternate chapters, challenges, bosses, enemies και πολλά ακόμα. Δείτε το trailer του The Binding of Isaac: Afterbirth παρακάτω και μην ξεχνάτε πως κυκλοφορεί μια ημέρα πριν το Halloween.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*