Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και επίσημα το κλείσιμο της Lionhead Studios

Στις αρχές του περασμένου μήνα, είχε ήδη γίνει γνωστό ότι η Microsoft θέλει να τερματίσει τη λειτουργία της Lionhead Studios, μετά την ακύρωση του πιο πρόσφατου project της εταιρείας, το Fable Legends. Έτσι, μετά το αρχικό δημοσίευμα ότι η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει το στούντιο στις αρχές Μαρτίου, και με τις συνομιλίες μεταξύ της εταιρείας και της Lionhead για αναζήτηση πιθανών αγοραστών να βρίσκονται σε εξέλιξη, εκπρόσωπος της Microsoft επιβεβαίωσε μέσω του Eurogamer ότι από σήμερα (29 Απριλίου 2016) το στούντιο αποτελεί και επίσημα παρελθόν. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση εδώ.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μακάρι στο μέλλον να μην κλείσει καμία άλλη εταιρία. Ξέρω ότι αυτό που εύχομαι είναι ουτοπικό. Ίσως αυτοί που απολύουν κόσμο θα έπρεπε να μπουν στη θέση των απολυμένων.
      Δυστυχώς, όμως οι κερδοσκοπικές εταιρίες έχουν ως σκοπό τη μεγιστοποίηση του κέρδους και την ελαχιστοποίηση των ζημιών... Επίσης, ούτε συναισθηματισμοί χωράνε στις επιχειρήσεις...

*