Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στο μήνα θα δείξει η The Coalition ένα νέο -next gen- Unreal Engine 5 demo

*
H The Coalition, το studio πίσω από το Gears, θα παρουσιάσει μέσα στο μήνα ένα νέο Unreal Engine 5 demo, με στόχο να αναδείξει το development σε next-gen συστήματα. To demo θα έχει τίτλο “Alpha Point” και στην παρουσίασή του θα είναι οι Kate Rayner (technical director) και Colin Penty (technical art director). Η διάρκειά του έχει οριστεί στη μία ώρα και θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου και 22.20 ώρα Ελλάδος. Η ομάδα ανάπτυξης έχει φτιάξει αυτό το demo στο Xbox Series X για να αξιολογήσει εσωτερικά την Unreal Engine 5, την οποία και θα χρησιμοποιήσει για μελλοντικά project της. Η ομάδα θα μιλήσει ακόμη για το κομμάτι του development στα συστήματα επόμενης γενιάς, στη δημιουργία των χαρακτήρων και αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία. Μπορείτε να βρείτε μερικές ακόμη πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*