Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με FIFA 18 και Fallout 4 τα νέα Deals with Gold

*
Με το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου να πλησιάζει, το FIFA 18 δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί ένα από τους βασικούς τίτλους των νέων Deals with Gold. Όπως κάθε εβδομάδα, τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε ποιος άλλος, από τον γνωστό στους fans του Xbox, Larry, Major Nelson, Hryb. Έτσι λοιπόν, εκτός του FIFA 18, οι κάτοχοι Xbox One έχουν να επιλεξουν μέσα από μια λίστα που περιλαμβάνει τα: Fallout 4, F1 2017, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, DiRT 4, Sniper Elite, Farming Simulator 17, Monster Jam: Crush It, Star Wars: Battlefront II, LIMBO, Marvel vs Capcom: Infinite, Tony Hawk's Pro Skater 5 και Trials of the Blood Dragon. Για όσους έχουν Xbox 360 υπάρχουν τα Castlevania: Symphony of the Night, Dungeon Defenders, Grand Theft Auto V, Red Dead Redemption, Prey, Mafia II κ.α. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ανωτέρω προσφορές ειναι διαθέσιμες μόνο για όσους έχουν ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*