Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με άρωμα Paperboy, έρχεται το Special Delivery στο PS4

*
To Special Delivery έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 στις 6 Ιουνίου και με την ευκαιρία, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το κλασσικό Paperboy που κυκλοφόρησε για οικιακούς υπολογιστές τη δεκαετία του '80 και μεταφέρει τη διανομή εφημερίδων στον κόσμο του VR. Εννοείται ότι για να παίξει κάποιος, απαιτείται το PS VR headset της Sony και οι παίκτες θα πρέπει να "επιβιώσουν" στο επάγγελμα για 28 ημέρες, εκτός αν οι αποτυχίες τους είναι τόσες που χάσουν τους συνδρομητές τους νωρίτερα. Θα υπάρχουν ποικίλες παγίδες, που θα περιλαμβάνουν αυτοκίνητα, σκυλιά, θυελώδεις ανέμους, αλλά και ανυποψίαστες γιαγιάδες που έχουν πολύ μικρή επαφή με το περιβάλλον. Το Special Delivery κυκλοφορεί ήδη για PC, μέσω Steam και είναι συμβατό με Oculus Rift και HTC Vive headsets. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*