Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Greed mode του The Binding of Isaac

Ο δημιουργός του The Binding of Isaac Edmund McMillen αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το επικείμενο Greed mode, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο Afterbirth expansion. Σύμφωνα με το τελευταίο blog post του McMillen, το Greed mode θα τοποθετείται πάντα σε ένα μεγάλο κεντρικό δωμάτιο, το οποίο θα περιβάλλεται από έξι μικρότερα δωμάτια: δύο treasure rooms, ένα store room, ένα cursed room, ένα devil/angel room και exit room. Ο κάθε γύρος θα ξεκινάει με το store room, ένα treasure room και το cursed room να είναι «ξεκλείδωτα», αλλά τη στιγμή που ο παίκτης θα πατάει το πλήκτρο στο κέντρο της πίστας θα κλειδώνονται όλες οι πόρτες και θα έρχονται κατά πάνω του οι εχθροί. Μόλις εξολοθρευτούν οι αντίπαλοι ή τελειώσει ο χρόνος, θα έρχεται άλλο κύμα εχθρών. Αυτή η διαδικασία θα συνεχίζεται μέχρι να εξολοθρευτεί ένας ορισμένος αριθμός αντιπάλων ή μέχρι να «πέσει» ο παίκτης. Ωστόσο θα υπάρχει και ένα Stop button, το οποίο θα τερματίζει την έλευση των εχθρών, αλλά ως τιμωρία θα αφαιρείται από τον παίκτη η μισή καρδιά (health bar) κατά τη διαδικασία.



Όσα περισσότερα κύματα αντιπάλων εξολοθρεύει ο ήρωας χωρίς να χρησιμοποιήσει το Stop button, τόσα περισσότερα "pennies" θα κερδίζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες δεν θα λαμβάνουν κανένα νόμισμα από τους εχθρούς που εξοντώνουν και ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στο πως θα ξοδέψουν τα νομίσματα τους στο κατάστημα. Ο McMillen τόνισε ότι αυτό το νέο σύστημα ανταμοιβής κάνει πιο διασκεδαστική την εμπειρία όσον αφορά στον σχεδιασμό της στρατηγικής που θα ακολουθήσουν οι παίκτες, ενώ τα νομίσματα είναι «ζωτικής σημασίας» σε αυτή την κατάσταση. Βέβαια, υπάρχουν ακόμα πολλά που δεν γνωρίζουμε για το Greed mode, όπως το πώς θα ολοκληρώνεται, εάν θα περιλαμβάνονται bosses κ.λπ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*