Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος Champion του League of Legends έρχεται για να σώσει την ομάδα από τον θάνατο

*
Το League of Legends αποκτά έναν νέο «σκοτεινό» χαρακτήρα, την Renata Glasc. Ο ρόλος της προαναφερόμενης βαρόνης ορίζεται ως Enchanter support. Η Riot αναφέρθηκε σε αυτή για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα, δίνοντας στην ηρωίδα την δική της ιστοσελίδα.

Το kit της Renata είναι τυπικό για τους Enchanters ωστόσο ταιριάζει πολύ καλά στο ελαφρώς σκοτεινό της θέμα. Η Passive της με τίτλο Leverage τοποθετεί ένα σημάδι στους συμμάχους της ώστε να μπορούν κα κάνουν περισσότερη ζημιά στους αντιπάλους. Η ικανότητά της με τίτλο Handshake ριζώνει τους εχθρούς της πριν τους εκτοξεύσει προς μία κατεύθυνση. Η Renata επίσης έχει μία καταστροφική ιδιότητα κατά την οποία δίνει ασπίδα στους συμμάχους της.


H σημαντικότερή της ιδιότητα είναι το το Bailout. Το Bailout παρέχει στους συμμάχους ή κα στον εαυτό της ένα προσωρινό attack και movement speed boost, το οποίο επαναφέρεται ακόμα και αν αυτοί σκοτωθούν. Αν ο σύμμαχος πεθάνει την στιγμή που είχε πάνω του την ασπίδα, παίρνει full health αλλά ξεκινάει να καίγεται μέχρι θανάτου για τρία δευτερόλεπτα. Αν πάρει kill κατά την διάρκεια που καίγεται τότε δεν πεθαίνει αλλά συνεχίζει κανονικά με όση ζωή του έχει απομείνει.

Τέλος το Hostile Takeover αναγκάζει τους εχθρούς να μπουν σε Berserk mode, τους δίνει attack speed buff, αλλά επιπλέον τους υποχρεώνει να επιτεθούν αμέσως σε οτιδήποτε βρίσκεται γύρω τους ξεκινώντας από τους συμμάχους τους.

H Renata Glasc θα καταφθάσει στο League of Legends με ένα patch, το 12.4, σε περίπου δύο εβδομάδες. Πριν γίνει όμως αυτό η Renata θα δοκιμαστεί σto Public Beta Environment.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*