Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτα στο PS VR το δωρεάν Volume: Coda expansion

Ο Mike Bithell, παραγωγός του stealth-puzzle platformer Volume, ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog ένα νέο, δωρεάν expansion που ονομάζεται Volume: Coda το οποίο θα κυκλοφορήσει πρώτα στο PlayStation VR στις αρχές του επόμενου έτους. Το νέο πακέτο επέκτασης προσθέτει νέα ιστορία μετά τα γεγονότα του αρχικού παιχνιδιού, με νέο χαρρακτήρα, 30 νέα επίπεδα, διευρυμένο voice acting cast και νέο περιβάλλον -για VR- όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του “The Troubleshooter”.



Το Volume: Coda θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το ντεμπούτο του PlayStation VR το 2016 (ίσως στο επερχόμενο Game Paris Week event να έχουμε ανακοινώσεις). Σημειώνεται, τέλος, ότι το Volume είναι διαθέσιμο για PS4 και PC, ενώ κάποια στιγμή θα ακολουθήσει και η έκδοση για PS Vita.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*