Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες εικόνες από το νέο mobile game με τίτλο Mevius Final Fantasy

Η Square Enix αποκάλυψε πρόσφατα το Mevius Final Fantasy, το οποίο και αναμένεται να διατεθεί την άνοιξη του 2015 για iOS και Android συσκευές. Σύμφωνα με τον παραγωγό Yoshinori Kitase, ο νέος τίτλος θα είναι ένα "πλήρους κλίμακας RPG" με υψηλής ποιότητας 3D μοντέλα, ενώ οι παίκτες θα απολαύσουν έναν κόσμο με «πυκνό» και όμορφο φωτισμό. Πάντως, αν κρίνουμε από τα scrennshots και artworks που ακολουθούν, θα πρέπει να περιμένουμε εκπληκτικά γραφικά από το Mevius Final Fantasy, παρόλο που ο τίτλος προορίζεται για φορητές συσκευές.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • dawnstar
    • Γενικα τα android ipad πλεον βγαζουν πολυ δυνατους τιτλους και στο μελλον θα δουμε πολυ ωραια παιχνιδια τα γραφικα εχουν ανεβει παρα πολυ και γενικα στο τομεα rpg βγαζουν πολυ ωραια παιχνιδια.

*