Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια τη Nordisk Film η Avalanche Studios

*
H Nordisk Film ανακοίνωσε την εξαγορά της Avalanche Studios, γνωστή από την ανάπτυξη των Just Cause, theHunter και Mad Max. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η Nordisk θα αποκτήσει όλες τις μετοχές και την πλήρη ιδιοκτησία της Avalanche, που περιλαμβάνει τρία studios και περισσότερους από 320 developers. To οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ανέρχεται στα €89 εκατομμύρια. "'Ηταν η κατάλληλη προσφορά, στον κατάλληλο χρόνο, από την κατάλληλη εταιρεία" δήλωσε ο CEO της Avalanche Pim Holfve". "Τα τελευταία τρία χρόνια είχαμε στενή συνεργασία με τη Nordisk Film, κάτι που ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία. Απο τη μία, εμείς δημιουργούμε εκρηκτικούς open-world τίτλους, από την άλλη, αυτοί έχουν μια ιστορία 111 ετών και έχουν δουλέψει σε πολλούς τομείς της δημιουργικής βιομηχανίας", συμπλήρωσε ο Holfve. Η Nordisk Film θα στηρίξει πλήρως τα μελλοντικά πλάνα της Avalanche Studios, η οποία θα διατηρήσει την ανεξαρτησία της στο δημιουργικό κομμάτι. Τέλος, συμφωνίες με τρίτες εταιρείες, που βρίσκονται ακόμα σε ισχύ, θα συνεχίσουν να υφίστανται και ταυτόχρονα, η πόρτα νέων συνεργασιών παραμένει ανοικτή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*