Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 23 Σεπτεμβρίου το Van Helsing: Final Cut

Όπως ανακοίνωσε η NeocoreGames, το Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου. Όσοι θέλουν να το αποκτήσουν, μπορούν να το κάνουν μέσω Steam, έναντι $44,99 ενώ όσοι έχουν ήδη αγοράσει όλα τα παιχνίδια της τριλογίας θα μπορέσουν να το προσθέσουν στη συλλογή τους δίχως επιπλέον κόστος. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut είναι ένα Action-RPG που διαδραματίζεται σε ένα σκοτεινό κόσμο γεμάτο τέρατα, παράξενα επιτεύγματα της επιστήμης και χιούμορ.



Τέλος, σύμφωνα με το στούντιο, το campaign του διαρκεί σχεδόν 50 ώρες, διαθέτει πολλά multiplayer και θα προσφέρει στους παίκτες ποιοτική διασκέδαση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*