Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 28 Απριλίου η κυκλοφορία του Broken Age: Act 2

Όπως ανακοίνωσε η Double Fine Productions, το δεύτερο και τελευταίο μέρος του Broken Age έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 28 Απριλίου του τρέχοντος έτους. Το πρώτο μέρος είχε κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014 και τώρα όλοι οι fans του παιχνιδιού έχουν την ευκαιρία να δουν τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώνεται η γεμάτη αισθήματα ιστορία. Έτσι λοιπόν, τον επόμενο μήνα οι κάτοχοι PC, Mac και φορητών συσκευών θα μπορέσουν να κατεβάσουν στα συστήματά τους το Act 2, ενώ με βάση τα όσα είχαν ανακοινωθεί στο PlayStation Experience event του περασμένου Δεκεμβρίου, όσοι διαθέτουν PlayStation 4 ή PlayStation Vita θα έχουν τη δυνατότητα, μιας και η πρώτη δεν είχε κυκλοφορήσει πέρσι στις πλατφόρμες της ιαπωνικής εταιρείας, να κατεβάσουν και τις δύο πράξεις ταυτόχρονα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Ανέκαθεν, με εξίταραν τα adventures κάθε τύπου και λογικής οπότε είναι καλοδεχούμενη μια τέτοια πρόταση για PC και κονσόλες. Μακάρι να βγαίνανε περισσότερα τέτοια games στις κονσόλες.

    • Kratos23
    • @GamingFun είσαι τυχερός, έτσι μπορείς να παίξεις το broken age εκεί που πρέπει να παίζονται τα adventure, στο pc σου!

*