Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 28 Μαΐου η κυκλοφορία του Serpent in the Staglands

Η κυκλοφορία του Serpent in the Staglands έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 28 Μαΐου και οι κάτοχοι PC, Mac και Linux που θα θελήσουν να το αποκτήσουν θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των $20. Ακολουθώντας την άκρως επιτυχημένη συνταγή των Wasteland 2 και Pillars of Eternity, το Serpent in the Staglands είναι ένα ακόμα computer role playing game που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε gameplay στοιχεία από τη δεκαετία του ’90, με "text based" dialogues, character builds που βασίζονται στα classes, μεγάλο βαθμό δυσκολίας, δράση σε πραγματικό χρόνο με δυνατότητα για παύσεις στο gameplay και έναν τεράστιο χάρτη προς εξερεύνηση. Τα γραφικά θυμίζουν επίσης τα 90s, ενώ είναι λίγο παραπάνω pixelated σε σχέση με αυτά των άλλων δύο προαναφερθέντων CRPG’s. Το campaign του Serpent in the Staglands διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που ονομάζεται Vol, με το όλο σκηνικό να είναι εμπνευσμένο από το τέλος της εποχής του μπρούτζου. Το τοπίο θυμίζει Τρανσυλβανία και υπάρχουν διάφορες πολιτικές, φυλές και θεότητες.



Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Necholai και ηγούνται μιας ομάδας που αποτελείται από πέντε συντρόφους. Ο Necholai είναι ένας θεός που επισκέφτηκε τα Staglands με την ευκαιρία μιας τοπικής γιορτής. Δυστυχώς όμως θέλοντας να επιστρέψει στην κατοικία του, αντιλαμβάνεται ότι ο δρόμος είναι κλειστός. Αναζητώντας απαντήσεις στη συμφορά που τον έχει βρει, μεταμορφώνεται σε ταξιδιώτη, «καταλαμβάνοντας» το σώμα ενός θνητού. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το launch trailer του παιχνιδιού.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*