Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βράβευση του Hideo Kojima στα Games Awards

Στο πλαίσιο της ετήσιας τελετής μεταξύ των υπολοίπων βραβείων, είναι και το Industry Icon Award, το οποίο απονέμεται σε άτομα που έχουν προσφέρει και έχουν βοηθήσει τη βιομηχανία των video games να εξελιχθεί. Όπως ανακοινώθηκε από τον δημιουργό της τελετής, Geoff Keighley, ο παραλήπτης του βραβείου για το 2016, θα είναι ο ταλαντούχος δημιουργός Hideo Kojima, που θα τιμηθεί για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Να υπενθυμίσουμε πως στα προηγούμενα βραβεία, ο Kojima ήταν να παραλάβει το συγκεκριμένο βραβείο για το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, όμως λόγω της γνωστής διαμάχης του με την Konami, του στερήθηκε το δικαίωμα. Φέτος όμως, ας μας επιτραπεί η έκφραση, θα πάρει το αίμα του πίσω.



Τα The Games Awards 2016 θα μεταδοθούν ζωντανά την 1η Δεκεμβρίου, ενώ έχουν ήδη ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • majorfox
    • Φημες λενε οτι το the phantom pain ηταν αφιερωμένο στους φανς και το αυθεντικό remake του mgs το κράτησε για την sony και το ps4 . Κατσε να βγει πρωτα το Death Stranding και μετα θα πεσουν τσιμεντα . Σιγα μην αφησει ο Kojima τη sony χωρις αποκληστικο mgs τιτλο. Εδω θα ειμαστε!

*