Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα MGS 5: The Phantom Pain & PES 2015 στη Gamescom

Η Konami ανακοίνωσε ότι οι δύο πολυαναμενόμενοι τίτλοι της Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και PES 2015 θα περιλαμβάνονται στο line-up που θα παρουσιάσει ο γνωστός publisher στην επερχόμενη Gamescom. Σύμφωνα με τον general manager Martin Schneide, η Konami θα αποκαλύψει νέες πληροφορίες τόσο για το The Phantom Pain όσο και για το PES 2015.



«Θα αναδείξουμε την απόλυτη ευελιξία και τη δύναμη της Fox Engine, η οποία προσφέρει μία νέα εμπειρία στην οπτική ποιότητα και την ισχύ των νέων οικιακών συστημάτων», δήλωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος της Konami. Σημειώνεται, τέλος, ότι το PES 2015 θα είναι playable για πρώτη φορά σε μια τόσο μεγάλη εκδήλωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Άντε τώρα να βγει και καμία ανακοίνωση για το πότε θα κυκλοφορήσει το έπος που ονομάζεται Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

*