Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Ultimate NES Remix και Mega Man X3 στο Nintendo eShop

Η Nintendo δημοσίευσε τη λίστα με το περιεχόμενο που θα διατεθεί στο ευρωπαϊκό Nintendo eShop για τους κατόχους Wii U και 3DS από την ερχόμενη Πέμπτη. Από τους παρακάτω τίτλους ξεχωρίζει το Ultimate NES Remix για το Nintendo 3DS, το οποίο περιλαμβάνει τα καλύτερα games από το NES Remix και NES Remix 2 σε ένα πακέτο.



Ακόμη, αυτή την εβδομάδα οι χρήστες θα βρουν τον indie τίτλο The Swapper για το Wii U, καθώς και την ψηφιακή έκδοση του Disney Infinity 2. Τέλος, την εμφάνιση τους κάνουν και δύο SNES Mega Man games στην Virtual Console και συγκεκριμένα τα Mega Man X3 και Mega Man 7.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Πολυ ελκυστικο το Nes Remix, δυστυχως η τιμη διαθεσης ειναι σχετικα υψηλη για μια σειρα απο μινι games. ΚΑτω απο 20ε θα το αγοραζα χωρις σκεψη...

*