Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα παιχνίδια του προγράμματος Play at Home της Sony ξεπέρασαν τα 60 εκ. downloads

*
Η πρωτοβουλία της Sony για το πρόγραμμα Play at Home στέφθηκε με τεράστια επιτυχία αφού τα παιχνίδια που διατέθηκαν μέσω αυτού μέτρησαν περισσότερα από 60 εκατομμύρια downloads. Ο Jim Ryan, president και CEO του PlayStation, μίλησε στο GI.biz σχολιάζοντας πως η αρχική ιδέα αποσκοπούσε στην ψυχολογική ανακούφιση όσων αναγκάστηκαν να κλειστούν στο σπίτι τους εξαιτίας των παγκόσμιων lockdowns που επεβλήθησαν κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19. Συμπλήρωσε δε πως, δεδομένου του μεγάλου αριθμού των downloads, η Sony κατάφερε τον σκοπό της θριαμβευτικά.

Το πρόγραμμα Play at Home ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020 με τη δωρεάν διάθεση του Uncharted: The Nathan Drake Collection και το Journey (ή το Knock 2 για τους κατοίκους της Γερμανίας και της Κίνας). Επέστρεψε τον Μάρτιο του 2021 με το Ratchet & Clank του 2016. Αμέσως μετά ακολούθησαν τα Abzu, Enter the Gungeon, Rez Infinite, Subnautica, The Witness και Moss προτού ολοκληρώσει με το Horizon: Zero Dawn τον Απρίλιο.

Ολοκληρώνοντας, ο Ryan δήλωσε πως το Play at Home θα επιστρέψει για ακόμα μια φορά εάν και εφόσον επιστρέψουν και τα lockdowns.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*