Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τεράστιος ο κόσμος του Forza Horizon 2

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του creative director της Playground Ralph Fulton, ο κόσμος του νέου Forza Horizon θα προσφέρει τρεις φορές περισσότερο δρόμο για να ξεδιπλώσετε τις οδηγικές σας ικανότητες σε σχέση με τον προκάτοχό του και θα χρειάζονται περισσότερες από 100 ώρες προκειμένου να ολοκληρώσει κάποιος το παιχνίδι στο 100%. Το Forza Horizon 2 θα υποστηρίζει multiplayer 12 παικτών και θα περιλαμβάνει cross-country races, όπου θα μπορείτε να σπάσετε όλα τα όρια. Υποστηρίζεται το drop-in, drop-out co-op ενώ η μεταφορά σας σε online play θα σηματοδοτείται από ένα cinematic view του μπροστινού μέρους του αυτοκινήτου σας και δεν θα διακόπτεται το gameplay. «Πριν από αρκετό καιρό απαγόρευσα στους σχεδιαστές μου να χρησιμοποιούν τους όρους single-player και multiplayer. Οι όροι αυτοί είναι παλιομοδίτικοι, ανήκουν στην προηγούμενη γενιά και ενθαρρύνουν τους παίκτες να νομίζουν ότι υπάρχουν δύο διαφορετικά συστήματα», εξήγησε ο Fulton.



Στη συνέχεια το στέλεχος του στούντιο συμπλήρωσε: «Κάτι τέτοιο δεν ισχύει πια. Έχουμε ένα παιχνίδι, μια ενιαία δομή η οποία λειτουργεί το ίδιο είτε παίζουμε solo, είτε με Drivatars, είτε online με φίλους. Αυτό σημαίνει πως οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε, είτε βρισκόμαστε σε free-roam είτε σε κούρσες, είτε παίζουμε online είτε solo, όλα όσα κάνετε συμβάλλουν στην πρόοδό σας. Συνεχώς ανεβαίνετε επίπεδο. Συνεχώς κερδίζετε βραβεία ανεξάρτητα από το τι κάνετε στο παιχνίδι». Αναφερόμενος στα Drivatars, είπε ότι αυτά έχουν μεταφερθεί από το Forza Motorsport 5



Τα original game Skills έχουν πλέον συσχετιστεί με διάφορα προνόμια όπως το temporary ghost state όταν προσπαθείτε να ξεφύγετε από μια διαμάχη. Αυτά "ξεκλειδώνουν" κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και μπορούν να βελτιώσουν δραματικά τον τρόπο παιχνιδιού σας. Τα Racer clubs μπορούν τώρα να αποτελούνται από έως και 1000 παίκτες και υπάρχουν νέα online hangouts που αποκαλούνται Car Meets. Εκεί μπορείτε να κάνετε επίδειξη των κατορθωμάτων σας, να αποκτήσετε αυτοκίνητα από άλλους παίκτες και να δημιουργήσετε σύντομους αγώνες επίδειξης, σαν ένα Party feature. Η έκδοση του Forza Horizon 2 για το Xbox 360 αναπτύσσεται από τη Sumo Digital και βασίζεται στην original game engine του τίτλου. Η έκδοση για το Xbox One θα βασίζεται στην τεχνολογία του Forza 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    PlayGround

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Amiga500
    • Μια νεα πληροφορια ειναι οτι το παιχνιδι θα τρεχει στα 1080p και 30fps , κατι με το οποιο εγω δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα απο τη στιγμη που ριχνει βαρος στα καιρικα εφε στα πλουσια backgrounds κτλπ.....

      Θελω βεβαια να δω αν αυτοι που τα εχωναν στο Driveclub για τα 30fps θα κανουν το ιδιο και για το Forza.......
      Εκτος κι αν ισχυουν δυο μετρα και δυο σταθμα.....

    • xGodKilleRx
    • @Animga500 και το πρώτο έτρεχε στα 720p@30fps, το περιμέναμε όλοι. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα physics/response time τρέχουν στα 60hz. Open world είπα..;Είπα.

    • silver_knight
    • Ίσως κοντοζηγώνει η ώρα που θα πάρω Xbox One...Μπορεί να υπάρχουν πολλά παιχνίδια που να μου αρέσουν αλλά με το Forza franchise...πρέπει να το παραδεχτώ...Είμαι fanboy του κερατά....

    • Amiga500
    • @xGodKilleRx

      Φιλε μου αυτα πεστα σε αυτους που εκραζαν το Driveclub για τα 30fps, οχι σε εμενα.......εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τα 1080p/30fps του Horizon 2 ουτε με τα 720p/30fps του Horizon 1(το οποιο εχω στην συλλογη μου οπως και ολα τα Forza)...!

      Αλλοι εκαναν συγκρισεις με τα 60fps του Forza 5........θα τις κανουν και τωρα.....?

    • Ben Masters
    • Κορυφαία η επιλογή για Νότια Ευρώπη , δίνει την ευκαιρία για φανταστικές διαδρομές. Μπράβο .

      @Amiga . Το Forza 5 είναι track based ενώ το Horizon 2 θα είναι open world. Τι ακριβώς συγκρίνεις ?
      (εν τω μεταξύ και το Driveclub track based δεν είναι ? )

    • diver_gr
    • @ Amiga500 ''Θελω βεβαια να δω αν αυτοι που τα εχωναν στο Driveclub για τα 30fps θα κανουν το ιδιο και για το Forza....... Εκτος κι αν ισχυουν δυο μετρα και δυο σταθμα.....''

      Μεγάλη πάσα φίλε και μπηχτή ενώ είσαι εντελώς λάθος .Απλώς για να σου θυμίσω το πρώτο σχόλιο στο θέμα του Drive Club και τα 30 FPS :

      @Amiga500 ''Με αυτες τις γραφικαρες και 1080p 20fps να ηταν δεν θα μας χαλαγε καθολου!!! :P Μακραν τα καλυτερα γραφικα σε racing παιχνιδι αυτη τη στιγμη!! Προσωπικα παντα θα προτιμω 1080p/30fps και την μεγιστη λεπτομερεια, παρα 60fps και πετσοκομενα γραφικα....... ''

      http://www.enternity.gr/Article/Games/News/To-DriveClub-%CF%83%CF%84%CE%B1-1080p-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-30fps/23400.html



      Εσύ ξεκινάς τη σύγκριση και τις μπηχτές για το Forza 5 και τώρα πας να βγεις από πάνω?Έχεις το πρώτο ποστ που πετάς ξεκάθαρη μπηχτή για Forza και μετά λες ότι εσύ δεν συγκρίνεις άλλοι συγκρίνουν?

      Πραγματικά γράφεις ότι σε βολεύει , είναι απίστευτος . Εσύ ξεκίνησες πρώτος τις μπηχτές οι οποίες είναι ξεκάθαρες για το Forza και κάνεις τη σύγκριση καλύτερα 1080/30 παρά τα 60 και πετσοκομένα γραφικά και τώρα πας να βγάλεις την ουρά σου από έξω?και καλά εσύ είσαι Οκ και άλλοι αρχίζουν τις συγκρίσεις ?

      Τουλάχιστον αυτά που γράφεις ρε φίλε να τα στηρίζεις και όχι να γράφεις ότι σε συμφέρει κάθε φόρα.

    • Amiga500
    • Παρε μια ανασα........οποτε γραφεις κατι που απευθυνεται σε εμενα νομιζω οτι θα εκραγεις... :P:P

      Ειδες που το παραδεχεσαι και εσυ...?!
      Ειμαι "απιστευτος"...οπως ειπες!

      Που σημαινει οτι "δεν" ειμαι "πιστευτος".. ;) Αρα γιατι τρελενεσαι.. ?

      Γραψε εσυ την αληθεια και ολα ok!

    • Amiga500
    • Oσο για το "πετσοκομενα γραφικα" που λες οτι εγραψα σε "προκαλω" (για να γελασουμε λιγακι) να μου δειξεις που ακριβως ανεφερα "διπλα του" την λεξη "Forza"...!!

      Μηπως το "Forza" ηταν "δικος σου" συνειρμος.....!!

      Περιμενω........

      Για να δουμε τελικα ποιος ειναι "απιστευτος" απο τους δυο μας........

*