Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τη μοίρα της Lionhead ακολούθησαν και άλλα studios της Microsoft

Μπορεί η πρόσφατη ανακοίνωση ότι η Microsoft κλείνει τα Lionhead Studios (αλλά και την Press Play) να ήρθε ως «κεραυνός εν αιθρία», ωστόσο φαίνεται ότι η εταιρεία τερμάτισε και άλλα projects της, όπως σημειώνουν Μέσα του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα, απομακρύνθηκαν περισσότερα στούντιο από την επίσημη ιστοσελίδα των Microsoft Studios και αυτά είναι η BigPark (υπεύθυνη για τα Kinect Games), τα [Fun]tion studios (ομάδα που ήταν υπεύθυνη για Kinect και Hololens projects), η Good Science (ακόμα ένα Kinect studio), το Leap Experience Pioneers (γνωστή και ως LXP – επίσης Kinect studio), και η SOTA, γνωστή και ως State Of The Art -χωρίς γνωστά projects.



Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι ομάδες δημιουργήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα από τη Microsoft -περίπου στα τέλη του 2014. Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν πολλά πράγματα από αυτά τα first party studios, ωστόσο, εκτός από ορισμένα Kinect projects, δεν είδαμε τίποτα παραπάνω. Έτσι, φαίνεται ότι ο τερματισμός τους ήταν κάτι αναπόφευκτο. Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Πριν ττο κλείσιμο της Lionhead:


Μετά το κλείσιμο της Lionhead:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*