Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2015 η κυκλοφορία των Steam Machines

Για το 2015 μεταφέρθηκε η κυκλοφορία των Steam Machines σύμφωνα με τον σχεδιαστή Eric Hope, o οποίος ενημέρωσε τους fans μέσα από το Steam community δηλώνοντας ότι το νέο χειριστήριο είναι ο κύριος λόγος για την καθυστέρηση. «Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούμε τα πρωτότυπα ασύρματα χειριστήρια στα live playtests, ενώ στους testers περιλαμβάνονται τόσο σκληροπυρηνικοί gamers όσο και casual gamers. Με αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε χρήσιμα σχόλια, πράγμα που σημαίνει ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε το Steam Controller ακόμη καλύτερο. Φυσικά είμαστε πολύ απασχολημένοι κάνοντας όλες αυτές τις βελτιώσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Eric Hope.



Ο developer τόνισε κλείνοντας πως «πρώτη μας προτεραιότητα είναι να διασφαλίσουμε ότι όταν πάρετε το Steam Machine στα χέρια σας θα έχετε την καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία». Να υπενθυμίσουμε, τέλος, ότι από την στιγμή που η Valve επιβεβαίωσε τα 14 third-party Steam Machines τον περασμένο Ιανουάριο, το Steam controller έχει υποστεί αρκετές αλλαγές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DevilSpawn
    • Για πάμε άλλον ένα παίχτη στις κονσόλες να ανέβει ο ανταγωνισμός. Θέλουμε περισσότερους δυτική φιλοσοφίας ''παίχτες'' για να ωριμάσει η βιομηχανία.

*