Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2017 η κυκλοφορία του Shadow Realms της BioWare

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Kotaku, ο βασικός λόγος για την καθυστέρηση του Shadow Realms της BioWare είναι η απόφαση να συμπεριληφθεί το μυστηριώδες asymmetrical online action game στο Origin, τη γνωστή ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΑ. Το Shadow Realms είχε ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της Gamescom 2014, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο αναμενόταν η alpha έκδοσή του, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ. Το παιχνίδι επρόκειτο να λανσαριστεί υπό μορφή επεισοδίων με το πρώτο να είναι διαθέσιμο εντός του 2015, όμως λόγω της απόφασης να συμπεριληφθεί στο Origin η κυκλοφορία του δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν το 2017.



Αυτή η διετής -τουλάχιστον- καθυστέρηση σχετίζεται άμεσα με το γεγονός ότι ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των online multiplayer games και έτσι κάποια πράγματα θα πρέπει να αναπτυχθούν εξ’ αρχής. Με βάση όσα αναφέρει ρεπορτάζ του Kotaku, μέσω της λειτουργίας υποστήριξης του Origin, η BioWare θέλησε να προστατεύσει το project της από μια πιθανή έλλειψη χρηματοδότησης που θα οδηγούσε στην ακύρωσή του, όπως είχε συμβεί με τα Dawngate και Command & Conquer, τα οποία τοποθετήθηκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας πριν καν κυκλοφορήσουν. Λέγεται μάλιστα ότι τα studio της EA λαβαίνουν μεγαλύτερη χρηματοδότηση όταν επιλέξουν τη συνεργασία με το Origin. Τέλος, (πάντα σύμφωνα με το Kotaku) εκτός από τα PCs, το Shadow Realms θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*