Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για νέο GTA τίτλο σε φορητά συστήματα

Η κατάθεση ενός εμπορικού σήματος από την Take-Two, η οποία ως γνωστόν προσφέρει στην κυκλοφορία του GTA τίτλους της Rockstar, δείχνει ότι θα πρέπει να αναμένουμε έναν τίτλο με το όνομα “City Stories”. Η συγκεκριμένη κατοχύρωση αφορά “computer and video game programs and software” αλλά και “entertainment services, namely, providing online games”.

Παραδοσιακά η σειρά City Stories αφορά παιχνίδια σε φορητές συσκευές, όπως τα GTA: Vice City Stories και GTA: Liberty City Stories. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα DLC του GTA 5. Αυτό που ως τώρα γνωρίζουμε είναι ότι το 2015 θα πρέπει να αναμένουμε έναν νέο τίτλο από την Rockstar. Έτσι λοιπόν, όταν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*