Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pack Part 1 Review

*
Δοκιμάσαμε το Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pack Part 1 και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας.

Το Mario Kart 8 Deluxe αποτελεί ένα παιχνίδι φαινόμενο. Ουσιαστικά πρόκειται για τη μεταφορά στο Nintendo Switch του Mario Kart 8, μαζί με το DLC του, που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Wii U στις 29 Μαΐου 2014. Στις 28 Απριλίου 2017 η τοποθεσία της δράσης άλλαξε και οι μάχες για την πρωτιά μεταφέρθηκαν στη νεότερη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας. Μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια, οι πωλήσεις του τίτλου έχουν ξεπεράσει τα 43 εκ. αντίτυπα κάτι που αναγκάζει τη Nintendo, προς το παρόν τουλάχιστο, να μην αποκαλύπτει τα σχέδιά της για τον διάδοχό του. Αντ' αυτού, κυκλοφόρησε το Boost Course Pack, με 48 πίστες από υπάρχοντα παιχνίδια της σειράς, που είναι χωρισμένες σε δώδεκα πρωταθλήματα. Αυτά, θα διατεθούν σταδιακά, ως το τέλος του 2023, οπότε, τουλάχιστον ως τότε, μην περιμένετε να μάθετε κάτι για το Mario Kart 9.




Το πρώτο από τα νέα τουρνουά είναι το Golden Dash Cup. Οι διαδρομές που το απαρτίζουν είναι οι: Paris Promenade (Mario Kart Tour), Toad Circuit, Choco Mountain (N64) και Coconut Mall (Wii). Η πρώτη αποτελεί κυριολεκτικά οφθαλμόλουτρο, με τη γαλλική πρωτεύουσα να λάμπει κυριολεκτικά και είναι βέβαιο ότι συχνά πυκνά το μάτι σας θα προσπαθεί να βρει τρόπους να ξεφύγει από τον δρόμο για να θαυμάσει το τοπίο. Μάλιστα, ο τελευταίος από τους τρεις γύρους της έχει διαφορετική χάραξη σε σχέση με τους προηγούμενους, κάτι που αν μη τι άλλο αυξάνει το ενδιαφέρον. Από εκεί και πέρα, όσο πιο παλιά η κυκλοφορία από την οποία προέρχεται κάθε πίστα, τόσο περισσότερο φαίνεται η κυκλοφορία τους. Ναι μεν τα όποια γραφικά υπάρχουν είναι ποιοτικά, όμως, όσο περισσότερο ταξιδεύει κανείς στο παρελθόν, τόσο περισσότερο γίνεται ευδιάκριτος ο μινιμαλισμός. Το μοναδικό αρνητικό που παρατηρήσαμε όσες φορές ασχοληθήκαμε με το συγκεκριμένο τουρνουά, είναι ότι στο Choco Mountain, όντας πρώτοι, τα power up boxes δεν είχαν να μας δώσουν τίποτα περισσότερο πέρα από νομίσματα.



Το δεύτερο τουρνουά είναι το Lucky Cat Cup. Τέσσερεις διαδρομές και εδώ, δηλαδή Tokyo Blur (Mario Kart Tour), Shroom Ridge (DS), Sky Garden (GBA) και Ninja Hideaway (Mario Kart Tour). Για την ποιότητα των γραφικών ισχύει ότι είπαμε και προηγουμένως, όμως δεν υπάρχει κάποια διαδρομή που να ξεχωρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε σχέση με τις υπόλοιπες του πακέτου. Ναι μεν η πρώτη και η τέταρτη δείχνουν ως ένα βαθμό τι μπορούν να επιτύχουν οι ομάδες ανάπτυξης της Nintendo, όμως, κατά την άποψή μας, οπτικά δεν πλησιάζουν το Paris Promenade. Οι άλλες δύο, δεν φωνάζουν, απλά θα αποτελέσουν αφορμή για παράπονα, ότι η ιαπωνική εταιρεία θα μπορούσε να τις εμπλουτίσει, αλλά δεν σεβάστηκε απόλυτα τα χρήματα των παικτών. Πάντως, είτε με είτε χωρίς γκρίνια, η νοσταλγία θα χτυπήσει κόκκινο.



Οι πρώτες οκτώ πίστες δεν συνιστούν ιδιαίτερη πρόκληση. Ναι μεν είναι καλοσχεδιασμένες, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα σας δυσκολέψουν, ούτε θα απαιτήσουν να κάνετε επίδειξη ικανοτήτων. Εκτός από τα 200cc, σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες θα πάρετε με ευκολία τα τρία αστέρια και μάλιστα από την πρώτη προσπάθεια. Σίγουρα αποτελούν μια καλή αφετηρία για το περιεχόμενο του DLC και αναμένουμε με αγωνία τη συνέχεια. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τις πίστες θα ακολουθήσουν, το μόνο που γνωρίζουμε είναι τα ονόματα των τουρνουά. Turnip Cup, Propeller Cup, Rock Cup, Moon Cup, Fruit Cup, Boomerang Cup, Feather Cup, Cherry Cup, Acorn Cup, Spiny Cup. Προφανώς, βαθμολογία θα δώσουμε μόνο όταν γίνει διαθέσιμο όλο το περιεχόμενο του expansion. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την κυκλοφορίας του δεύτερου κύματος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*