Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project Cars PC Max Settings 4K Gameplay

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντας project των τελευταίων χρόνων έφτασε στα ράφια των καταστημάτων, με το Project CARS να έχει δημιουργήσει μεγάλο hype στους λάτρεις των εξομοιωτών οδήγησης αυτοκινήτων. Ο τίτλος χρηματοδοτήθηκε από το ίδιο το studio καθώς και από το κοινό, με το τελευταίο να συμμετέχει και στην ανάπτυξη, προσφέροντας την άποψή του. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις για PS4, Xbox One και υπολογιστές με την τελευταία έκδοση να ειναι φυσικά και η ομορφότερη. Δεκάδες επιλογές όσον αφορά στη ρύθμιση της ποιότητας γραφικών και πανέμορφο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό -τουλάχιστον οπτικά- racing τίτλο. Για ακόμα μια φορά λοιπόν, αποφασίσαμε να παίξουμε τον τίτλο στον υπολογιστή δοκιμών του Enternity, ενεργοποιώντας το DSR της Nvidia και ρυθμίζοντας την ανάλυση σε 4K, καθώς στα 1080p και με την GTX980, ο τίτλος παίζει με καρφωμένα τα 60 frames. Σε 4K πάλι, μπορούμε να έχουμε frame rate γύρω στα 50fps, ακόμα και όταν επιλέξουμε το μέγιστο δυνατό αριθμό αντιπάλων (35). Ενεργοποιώντας όμως τα ακραία καιρικά φαινόμενα και ειδικά τη βροχή, η οποία αποδίδεται εξαιρετικά, το frame rate πέφτει αρκετά και φτάνει στα 30-40fps. Ακόμα και έτσι πάντως, ο τίτλος παίζεται χωρίς προβλήματα. Όπως και να έχει, είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι που αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του, υποστηρίζοντας μάλιστα και δεκάδες τιμονιέρες. Το μοναδικό του -σημαντικό αυτή τη στιγμή- πρόβλημα είναι η σχετικά μικρή λίστα των διαθέσιμων αυτοκινήτων. Όπως και να έχει, μπορείτε να απολαύσετε 10 λεπτά gameplay σε max settings, μέχρι να ολοκληρώσουμε το review του παιχνιδιού και να διαβάσετε την ολοκληρωμένη άποψή μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να δείτε το video σε 60fps πρέπει να έχετε Chrome ή IE και να επιλέξετε ανάλυση 1080p60 από το ειδικό γρανάζι στον player. Ο Firefox δεν υποστηρίζει 60fps και εμφανίζει επιλογή ανάλυσης μέχρι 720p. Το βίντεο καταγράφηκε και ανέβηκε σε 4K/60fps. Το YouTube δεν υποστηρίζει ακόμα 60fps σε αναλύσεις πάνω από 1080p.

Για την ιστορία, τα specs του συστήματος, στο οποίο έχει γίνει η καταγραφή του βίντεο είναι τα παρακάτω:

CPU: Intel Core i7 4790K @4.5Ghz
Motherboard: MSI Z97 Gaming 9 AC
GPU: MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G
Ram: 16GB DDR3 @1600MHz
Ανάλυση: 3840x2160



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Slightly Mad Studios

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Project CARS
    • 3+ pegi 3+
      • 8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (17)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.projectcarsgame.com/ FOLLOWERS 17 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*