Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα games που περιμένουμε με αγωνία το 2015

Το 2015 θα είναι σίγουρα άλλη μια hot σεζόν για την αγορά των video games. Τα δύο νέα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας μπαίνουν για τα καλά στο δεύτερο χρόνο «ζωής» τους και οι εταιρείες θα αρχίσουν να προσφέρουν ακόμη καλύτερους τίτλους. Ευελπιστούμε πάντως πως τα φαινόμενα unoptimised εκδόσεων θα μειωθούν στο ελάχιστο, έτσι ώστε οι gamers να μην γίνονται πειραματόζωα και να περιμένουν εβδομάδες για το patch που θα κάνει ένα προϊόν που θα αγοράσουν «σταθερό». Οι υποσχέσεις για τη νέα σεζόν είναι αρκετές, μένει να δούμε αν οι εταιρείες θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Πριν συνεχίσετε και διαβάσετε το ειδικό μας θέμα, να σημειώσουμε ότι έχουμε συμπεριλάβει τα πιο hot games από όσα έχουν ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά, τοποθετημένα αλφαβητικά. Για τα υπόλοιπα, εδώ θα είμαστε…

Assassin’s Creed Victory
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Κυκλοφορία: 4ο Τρίμηνο 2015
Λαμβάνοντας στα υπόψιν τις κυκλοφορίες της σειράς Assassin’s Creed του 2014 είναι σίγουρο ότι το νέο μέρος του franchise θα έβαζε πολλούς σε σκέψεις αν αξίζει να θεωρείται ένα από τα πιο αναμενόμενα games της σεζόν. Καλώς ή κακώς όμως, το Assassin’s Creed Unity δεν ήταν ένα κακό game. Ήταν ένα unoptimized game, το οποίο με την πορεία των patches έδειχνε κάπως να «στρώνει». Για φέτος η Ubisoft ετοιμάζει σίγουρα ένα νέο game, το οποίο και βάσει όσων έχουν διαρρεύσει και μπορείτε να βρείτε εδώ θα μας ταξιδέψει στο Βικτωριανό Λονδίνο κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Ubisoft Quebec και μένει να δούμε πότε θα έχουμε την πλήρη αποκάλυψή του. Είναι σημαντικό δε πως για πρώτη φορά διαρρέουν τόσο νωρίς πληροφορίες για ένα νέο AC game, τόσους μήνες πριν την κυκλοφορία του.

Batman: Arkham Knight
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Κυκλοφορία: 2 Ιουνίου 2015
H Rocksteady είναι σίγουρη για την επιτυχία της σειράς Batman και έτσι δεν δίστασε να ζητήσει παράταση και να συμφωνήσει με την Warner Bros. Interactive για την μεταφορά της κυκλοφορίας του τίτλου μέσα στο καλοκαίρι του 2015. Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης είναι πως το νέο game θα εμφανιστεί 2 εβδομάδες πριν την Ε3, κερδίζοντας έτσι χώρο στα περιοδικά και στα περιοδικά που δεν θα έχουν κάτι άλλο περιμένοντας τη μεγάλη έκθεση. Μέσα σε όλα, ο τίτλος θα προσφέρει και gameplay με τη χρήση του Batmobile!


 
Battlefield Hardline
Format(s): PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Κυκλοφορία: 20 Μαρτίου 2015
Το Battlefield Hardline ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου της περασμένης χρονιάς, ωστόσο κυρίως λόγο του «φορτωμένου» προγράμματος, η ΕΑ αποφάσισε να μεταφέρει τη διάθεσή του στο κοινό μερικούς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα λίγο μετά τα μέσα Μαρτίου. Η σειρά επιστρέφει με όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά της, με τις μάχες να λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ και στη σύγχρονη εποχή. Οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές είναι αυτή τη στιγμή η αστυνομία και μία συμμορία, με τον παίκτη να καλείται να υποστηρίξει αυτή που του ταιριάζει περισσότερο.



Bloodborne
Format(s): PS4
Κυκλοφορία: 28 Μαρτίου 2015
Η συνέχεια της σειράς Dark Souls έρχεται μέσα στο 2015 αποκλειστικά στο PlayStation 4 και υπό την ονομασία Bloodborne. Ο τίτλος χαρακτηρίζεται από το σκοτάδι, τις μάχες και τις… σφαγές με μια μεγάλη ποικιλία όπλων. Ο παίκτης ταξιδεύει στον κόσμο της From Software που μας πηγαίνει στον 19ο αιώνα και καλείται να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση με όσο πιο ισχυρά όπλα αποκτήσει από τα διάφορα επίπεδα.



Dead Island 2
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Κυκλοφορία: 2015
To Dead Island δημιούργησε τη δική του σχολή και το κοινό που δείχνει να θέλει να ακολουθήσει και το νέο μέρος της σειράς που έρχεται μέσα στο 2015. Φανταστείτε όπλα, ζόμπι, δράση και ανελέητο κυνηγητό για άλλη μια φορά. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά παραπάνω πράγματα, ένα video αρκεί για να σας πείσει!


Dying Light
Format(s): PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Κυκλοφορία: Φεβρουάριος 2015
H κυκλοφορία του Dead Island έφερε τις μάχες επιβίωσης του ανθρώπινου γένους από τις ορδές των ζόμπι ξανά στη μόδα και το Dying Light έρχεται να κερδίσει ένα διαφορετικό κοινό. Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Techland και ο παίκτης θα κληθεί να διασχίσει τους τεράστιους χάρτες, να αναλάβει ολοένα και περισσότερες αποστολές και να προσπαθήσει να ξεφύγει από τους νεκροζώντανους είτε είναι πρωί, είτε βράδυ. Απλά, το βράδυ θα χρειαστεί να είναι πολλαπλάσια προσεκτικός.



Evolve
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Κυκλοφορία: 10 Φεβρουαρίου 2015
Το Evolve είναι αρκετά ιδιαίτερο σαν game και αυτό γιατί προσφέρει την κλασική δυνατότητα PvP αγώνων, με τους συμμετέχοντες να καλούνται να συνεργαστούν για να ρίξουν ένα μεγάλο τέρας, που επίσης ελέγχεται από παίκτη. Τα επίπεδα είναι εντυπωσιακά, ενώ και το scaling προκαλεί δέος σε όσους παρακολουθούν τον αγώνα. Τα 4v1 matches θα αποκτήσουν λοιπόν ξεχωριστό χρώμα, με την κυκλοφορία του τίτλου στις 10 Φεβρουαρίου.



Final Fantasy XV
Format(s): PS4, Xbox One
Κυκλοφορία: 2015
Η αλήθεια είναι πως το Final Fantasy XV άρχισε να εμφανίζεται ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες του 2014 και φαίνεται πως μέσα στη νέα σεζόν θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα. Πρόκειται για το πρώτο μέρος της σειράς που έρχεται στα συστήματα νέας γενιάς και μένει να δούμε τι θα προσφέρει, αφού τα εντυπωσιακά videos της Square Enix αφήνουν πολλές υποσχέσεις.



Halo 5: Guardians
Format(s): Xbox One
Κυκλοφορία: 2015
Η Microsoft επιδιώκει με μία σειρά από νέες και αποκλειστικές κυκλοφορίες να αναδείξει τον gaming χαρακτήρα του Xbox One και σίγουρα μετά τα σημαντικά λάθη που έγιναν με το Halo: The Master Chief Collection, ήρθε η ώρα του new-gen Master Chief! Ο τίτλος έκανε την εμφάνισή του με την μορφή της multiplayer beta στα τέλη του 2014 και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα προς τα τέλη της νέας σεζόν που μόλις ξεκίνησε!



Legend of Zelda (The)
Format(s): Wii U
Κυκλοφορία: 2015
Η φετινή Ε3 θα έχει σημαντικό ενδιαφέρον για την Nintendo, η οποία και αναμένεται να αποκαλύψει το πώς θα ενισχύσει τη βιβλιοθήκη τίτλων του Wii U με παλαιά και νέα franchises και games. Το The Legend of Zelda είναι σίγουρα από τα games που περιμένουν οι fans πως και πως και η ιαπωνική εταιρεία έχει καταφέρει να μας κάνει να περιμένουμε από μέρα σε μέρα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Από τα όσα έχουν φανεί, θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στη χρονιά. Ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να περιμένουμε παραπάνω!



Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
Format(s): PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Κυκλοφορία: 2015
Ο Hideo Kojima κατάφερε για μέρες ολόκληρες να κρύψει το Phantom Pain κρυφό, ενώ είχε εμφανιστεί trailer που ήταν σχεδόν σίγουρο ότι άνηκε στο νέο μέρος της σειράς Metal Gear Solid. Με τον προάγγελο Metal Gear Solid V: Ground Zeroes να κερδίζει τις εντυπώσεις στα συστήματα περασμένης και τωρινής γενιάς (αλλά και στα PCs), είναι σίγουρο ότι το νέο game θα είναι από τα πιο σημαντικά που θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο 2015. Το αναμένουμε πως και πως!


Mortal Kombat X
Format(s): PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Κυκλοφορία: 17 Απριλίου 2015
Ο Ed Boon και η ομάδα του κατάφεραν να επαναφέρουν το Mortal Kombat franchise στην αγορά των video games και ο τίτλος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή που είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε κάποια λεπτά της ώρας μαζί του στην Ε3 2014. Νέοι και παλαιοί χαρακτήρες δίνουν ραντεβού για τα μέσα Απριλίου σε εκδόσεις για υπολογιστές και συστήματα περασμένης και τωρινής γενιάς.



No Man’s Sky
Format(s): PS4, PC
Κυκλοφορία: 2015
Το No Man’s Sky είναι σίγουρα από τα games που παρουσιάστηκαν σχετικά αργά και έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Με την εμφάνισή του στην Ε3 του 2014, ο τίτλος κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και να κάνει τους κατόχους PC και PS4 να τον περιμένουν πως και πως. Μιλάμε για έναν τεράστιο κόσμο που εξελίσσεται συνεχώς και επιτρέπει στον παίκτη να ταξιδέψει ακόμη και σε διαφορετικούς πλανήτες, να γνωρίσει άλλους πολιτισμούς και οργανισμούς και να μπει ακόμη και σε διαστημικές μάχες.



Quantum Break
Format(s): Xbox One
Κυκλοφορία: 2015
Ο νέος σημαντικός και αποκλειστικός τίτλος του Xbox One από την Remedy έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού η Microsoft έχει επενδύσει αρκετά πάνω του, έτσι ώστε να πείσει ακόμη περισσότερο κόσμο ότι αξίζει να ασχοληθεί με το σύστημά της. Όλα πάνε στραβά στον πρωταγωνιστή που σιγά-σιγά αποκτά ενέργειες για να επηρεάζει τη ροή του χρόνου και να χρησιμοποιεί όλα τα επακόλουθα υπέρ του. Θα καταφέρει να ξεχωρίσει το Quantum Break; Θα το μάθουμε φέτος…



Rise of the Tomb Raider
Format(s): Xbox One
Κυκλοφορία: 2015
Πρόκειται για τον τίτλο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της Gamescom το 2014, κυρίως γιατί η Microsoft ανακοίνωσε πως θα είναι αποκλειστικότητα (οριστική ή ορισμένου χρόνου, δεν διασαφηνίστηκε, ακόμη και μετά από τόσους μήνες) του Xbox One. Το γεγονός εξαγρίωσε τους κατόχους και τους φίλους του PS4 και η Crystal Dynamics έδειξε να λυγίζει υπό το βάρος της πίεσης, υποπίπτοντας στο ένα επικοινωνιακό λάθος μετά το άλλο. Δυστυχώς όλα αυτά φέρνουν σε δεύτερη μοίρα το ίδιο το game, που από τα λίγα που έχουμε δει, φαντάζει αρκετά υποσχόμενο, καθώς παρουσιάζει την ιστορία της Lara Croft μετά τη φυγή της από το νησί στην περσινή περιπέτεια.



Splatoon
Format(s): Wii U
Κυκλοφορία: 2015
Η Nintendo δείχνει να ρισκάρει με έναν διαφορετικό τρόπο σε μία κατηγορία που δεν μας είχε συνηθίσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Το Splatoon είναι ένα team-based arena shooter, με τις σφαίρες και τα όπλα να έχουν αντικατασταθεί από μελάνι που εκτοξεύεται προς πάσα κατεύθυνση και ακολουθώντας τα κλασικά «ζωντανά» χρώματα. Οι παίκτες χωρίζονται σε ομάδες και στόχος τους είναι να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας με το δικό τους χρώμα.


Star Wars Battlefront
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Κυκλοφορία: 4ο Τρίμηνο 2015
Το ξεκαθάρισμα της κατάστασης με τα δικαιώματα της σειράς Star Wars video games (που κατέληξαν στην Disney) βοήθησε αρκετά και στο να μάθουμε το μέλλον του franchise στη βιομηχανία μας. Η ΕΑ ανέλαβε να φέρει εις πέρας τη δύσκολη δουλειά και το πρώτο game έρχεται από την DICE. Υπάρχουν προσπάθειες για κυκλοφορία του τίτλου μαζί με τη νέα ταινία της LucasFilms και πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί.



The Order: 1886
Format(s): PS4
Κυκλοφορία: 19 Φεβρουαρίου
Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ούτε το The Order: 1886 θα έπρεπε να βρίσκεται στη λίστα με τα πιο αναμενόμενα games της σεζόν, καθώς το demo που μας ήρθε μετά το PlayStation Experience ήταν μετριότατο και με σημαντικά προβλήματα που καλύπτονται από το πέπλο του καλού τεχνικού τομέα. Η επαφή μας με το game σε E3 2014 και Gamescom 2014 είχε δώσει εντελώς διαφορετική εικόνα, ωστόσο όλα τα παραπάνω συντελούν στο να παρουσιάζει η παραγωγή ιδιαίτερο ενδιαφέρον.



Tom Clancy’s The Division
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Κυκλοφορία: 2015
Δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά πράγματα για το Division, το νέο μέρος της gaming σειράς του Tom Clancy, ωστόσο η Ubisoft έχει αφήσει να εννοηθεί πως υπολογίζει αρκετά στην παραγωγή και πως θα την στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί. Η Snowdrop μηχανή γραφικών θα αναλάβει το… δύσκολο έργο να υποστηρίξει τους αγώνες μιας ομάδας που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει κινήσεις τακτικής για να επιβιώσει σε ένα εχθρικό περιβάλλον.



Uncharted 4: A Thief’s End
Format(s): PS4
Κυκλοφορία: 2015
Η Sony φιλοδοξεί να ανεβάσει τον πήχη του τεχνικού τομέα στα συστήματα νέας γενιάς με το νέο μέρος της σειράς Uncharted, το πρώτο που θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4. Το Uncharted 4: A Thief’s End αποκαλύφθηκε εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στιγμές από το gameplay του κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της περασμένης χρονιάς. Το video δείχνει πως ακολουθείται για άλλη μια φορά η κλασική συνταγή και μένει να δούμε την υλοποίηση όλων των υποσχέσεων της Naughty Dog.



Witcher 3: Wild Hunt (The)
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Κυκλοφορία: 19 Μαϊου 2015
Το Witcher 3 είναι από τα games που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η ομάδα ανάπτυξής του, η CD Projekt RED, έχει κερδίσει το στοίχημα με τον κόσμο που περιμένει τη νέα περιπέτεια του Geralt με ανοιχτές αγκάλες! Μάλιστα, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και στα νέα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας, κάτι που προκαλεί το ενδιαφέρον μας από ακόμη περισσότερες πλευρές. Όσες φορές έχουμε δει το Witcher 3 σε δράση πάντως, έχουμε μείνει με τις καλύτερες των εντυπώσεων, άρα γιατί να μην είμαστε αισιόδοξοι;



Xenoblade Chronicles X
Format(s): Wii  U
Κυκλοφορία: 2015
Αφού η Monolith κατάφερε να μας κάνει να… χαζέψουμε με το Xenoblade στο Wii, ήταν αναμενόμενο πως ο νέος τίτλος του franchise για το Wii U θα είναι από τα top games του 2015. Οι παίκτες θα ταξιδέψουν σε έναν ανοιχτό κόσμο, για να ανακαλύψουν όλα του τα μυστικά και να δώσουν σκληρές μάχες. Περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία του Xenoblade Chronicles X θα μάθουμε πλησιάζοντας στην κυκλοφορία του.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
30 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DevilSpawn
    • Όμορφα και νοικοκυρεμένα. Γεμάτη χρονιά και μέσα τα κεφάλια από τώρα για να μπορέσουμε να δοκιμάσουμε Batman, Bloodborne, Dying light, Witcher 3, MK X, Halo 5, QB, Tomb Raider, the Division και ίσως Star Wars και AC. Εντάξει δεν είναι και πολλά...

    • Deathracer2009
    • Πρωτα ας κανουμε το σταυρο μας τα περισσοτερα απο αυτα να τα δουμε σιγουρα το 2015 διοτι αν θυμαστε τα περισσοτερα παιχνιδια προοριζοντουσαν για το 2014 και τελικα εφαγαν αναβολη. Παντως αν ολα αυτα τα παιχνιδια βγουν το 2015 τοτε θα πονεσει η τσεπη μας....!!!!

      Πολυ ωραιο αρθρο και προσωπικα το 90% των παιχνιδιων που αναφερονται θα τα παιξω οπωσδηποτε.

    • pankar94
    • Πιστεύω το 2015 θα είναι δυνατό έτος σε παιχνίδια!Αν κρίνουμε και απο το 2014.Εγώ περιμένω halo 5 star wars και quantum break κυρίως!!

    • Koel700
    • και οχι μονο να βγουν...αλλα και να ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ..αυτο εχει γινει μια λεπτομερια που πολλοι την ξεχνανε

    • T_K_L_L_LUIGI
    • Και που θα βρούμε λεφτά και χρόνο για τόσα πολλά και ωραία(μακάρι) παιχνίδια;Άσε που το 2014 δεν προλάβαμε να τα παίξουμε όλα!Καλά να είμαστε και ο καθένας μας θα κάνει της επιλογές του,αυτό είναι το ωραίο της ποικιλίας διαλέγεις ανάλογα τα γούστα και την διάθεση σου.

    • korko
    • αρκετά γεμάτη χρονιά.προσωπικά περιμένω το batman πως και πως αφού τα 2 πρώτα ήταν επικά αν και υπάρχουν πολλά δυνατά ονόματα.

    • Shepard
    • Παμε για 2η δουλεια δηλαδη :Ρ

      Ερχεται πολυ πραμα. Βεβαια προσωπικα περιμενω και αλλα εκτός λίστας οπως τα Doom, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, Scalebound & φυσικα της Blizzard το Overwatch.

    • onanos
    • Το The Division και το Star Wars αλλά όπως έγραψε ένας προηγούμενος να δούμε από λεφτά τι γίνεται
      Καλή χρόνια με υγεία σε όλους

    • Sephiroth
    • Καμία κακιά κουβέντα στο στόμα. Μας ήρθε ένα demo για κριτική από τη Sony και ήταν κακό. Τι να πούμε; :)

    • winters
    • Αν και είμαι fanboy, όσον αφορά την σειρά Zelda, για φέτος περιμένω Xenoblade.
      Δεν ξέρω αν αυτό πηγάζει από την κακή πορεία του franchise τα τελευταία 10 χρόνια (για τα γούστα μου) ή επειδή το Xeno θα καταπιαστεί με την αγαπημένη μου θεματολογία στον κόσμο των anime (space/mecha).
      Βάλε λίγο και το ότι την μουσική την έχει γράψει ο Hiroyuki Sawano... Xenoblade Chronicles X από μένα λοιπόν!!

      http://www.infendo.com/wp-content/uploads/2009/09/image8-495x346.jpg

    • Pirederas
    • Εγώ ανυπομονώ για Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (ειδικά αυτό με τρελαίνει η αναμονή ^_^), Bloodborne, Final Fantasy XV (αν και δεν νομίζω να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015), No Man's Sky, Uncarted 4: A Thief's End, και Batman Arkham Knight.

      Έχω επιφυλάξεις για τα Evolve, Star Wars Battlefront, και The Division.

    • padelices
    • Μια μικρή στεναχώρια κάθε φορά που το κοιτάω το άρθρο μήπως και ξέχασα τπτ. Καημένο πσ3άκι σιγά σιγά σε χαιρετάμε

*