Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίζουμε Sackboy The Big Adventure για PC στο Steam Deck

*
Ακόμα ένας αποκλειστικός τίτλος του PlayStation έφτασε πρόσφατα στους υπολογιστές, μεγαλώνοντας τη λίστα των σχετικών παιχνιδιών.



Λίγες μέρες μετά τη κυκλοφορία του Uncharted: The Legacy of Thieves Collection και ενώ περιμένουμε και το Spiderman: Miles Morales μέσα στο Νοέμβριο (αλλά και επιβεβαιωμένα το The Last of US Part 1 και σύμφωνα με διαρροές το Returnal), έφτασε στους υπολογιστές και το Sackboy The Big Adventure. Αναλυτικό review για την έκδοση για PS5 μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Στην έκδοση για PC προσφέρει πολλά καλούδια όπως Raytracing, υψηλά frame rate μέχρι 120fps, DLSS (αλλά όχι FSR), widescreen αναλύσεις, υποστήριξη DualSense ενώ φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα Ελληνικά μενού και Ελληνικά μεταγλώτισση.



Έχει τα προβληματάκια του με το σημαντικότερο το stuttering που συμβαίνει συχνά κατά τη διάρκεια του gameplay λόγω των shader caches που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που είναι ορατό (και εκνευριστικό) ακόμα και σε ισχυρούς υπολογιστές.



Το παιχνίδι το παίξαμε σε PC με Ryzen 3900X και RTX3080 και είναι πανέμορφο, αλλά το stuttering ώρες ώρες είναι αρκετά... εκνευριστικό.





Παίζοντάς το όμως στο Steam Deck (παρόλο που δεν είναι Verified τίτλος παίζει κανονικά), το stuttering είναι σχεδόν ανύπαρκτο λόγω του ότι όλα τα παιχνίδια του Steam κατεβάζουν shader caches από το ίδιο το Steam. Το Sackboy The Big Adventure παίζει αρκετά καλά στη native ανάλυση της φορητής κονσόλας της Valve (βασικά σε 720p και όχι 800p) με ρυθμίσεις medium (πάνω-κάτω) και render quality στο 80-90%, διατηρώντας τα απαραίτητα για το είδος του παιχνιδιού 60fps. Περιορίζοντας δε το TDP του Steam Deck στα 12 Watt, μπορεί κανείς να έχει αυτονομία της τάξης των 2,5 ωρών, με το παιχνίδι να είναι ιδανικό για να παίζει κανείς στο καναπέ. Μπορείτε να το δείτε να τρέχει στο Steam Deck στο παρακάτω Let's Play βίντεο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sumo Digital

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*