Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Heroes of the Storm: Echoes of Alterac

*
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο expansion του Heroes of the Storm, το Heroes of the Storm: Echoes of Alterac.

Έχουν περάσει 3 χρόνια απ' όταν κυκλοφόρησε επίσημα το Heroes of the Storm και, όσο και αν ακούγεται παράλογο, μέχρι στιγμής δεν είχαμε event από το σύμπαν του Warcraft. Το Warcraft συνεχίζει να είναι το μεγαλύτερο franchise της Blizzard και το lore του είναι τόσο μεγάλο που ακόμη και τώρα υπάρχουν χαρακτήρες αρκετά δημοφιλείς που δεν έχουν κάνει ακόμη το πέρασμά τους στο Heroes of the Storm. Ένα από τα κενά στο ρόστερ του Heroes of the Storm ήταν και η έλλειψη ενός Draenei, κάτι που θα αλλάξει με τον ερχομό της Yrel.



 
Η Yrel είναι Draenei paladin που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο για πολλούς λόγους ατυχές Warlords of Draenor. Η Yrel παίζει σπουδαίο ρόλο κατά τη διάρκεια του campaign του Alliance. Στην αρχή του campaign οι παίκτες απελευθερώνουν την Yrel που ήταν φυλακισμένη του Iron Horde και στη συνέχεια παρακολουθούν το ταξίδι της καθώς εκείνη βελτιώνει τόσο τις πολεμικές αλλά και τις ηγετικές της ικανότητες. Στο τέλος του Warlords of Draenor η Yrel είναι από τους αρχηγούς των Draenei στο παράλληλο σύμπαν και υπόσχεται πως θα προσπαθήσει να κρατήσει την ειρήνη στο Draenor. Τώρα πώς στο Battle of Azeroth αλλάζει τόσο ο χαρακτήρας της δεν θα το πιάσουμε σε αυτό το κείμενο, κυρίως ελέω spoilers. Στο Heroes of the Storm η Yrel θα έχει το ρόλο του warrior, αλλά καλύτερα της ταιριάζει ο χαρακτηρισμός bruiser. Όλα της τα abilities μπορούν να γίνουν charged, καθώς όσο ο παίκτης κρατάει πατημένο το αντίστοιχο κουμπί τόσο τα abilities αποκτούν μεγαλύτερο effect. Το Q της ονομάζεται Vindication και θεραπεύει τον εαυτό της ενώ κάνει damage σε όλους τους αντιπάλους που βρίσκονται τριγύρω της.



Με το W της το Righteous Hammer, η Yrel στριφογυρίζει το σφυρί της και πετάει πίσω τους αντιπάλους της. Με το E της, Avenging Wrath, η Yrel πηδάει σε ένα σημείο και μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το ability τόσο για να ξεφύγει από διώκτες αλλά και για να ξεκινήσει μια μάχη. Το πρώτο της Heroic Ability ονομάζεται Ardent Defender, περιβάλει την Yrel με μια προστατευτική φούσκα που μειώνει το damage που δέχεται ενώ τη θεραπεύει κατά ένα ποσοστό από το damage που απορρόφησε η φούσκα. Με το δεύτερο Heroic Ability, Sacred Ground, η Yrel δημιουργεί μια περιοχή τριγύρω της που όσο εκείνη βρίσκεται μέσα αποκτά 40 armor. Στα talents της οι developers έχουν δώσει μια πινελιά από τους paladins του World of Warcraft. Οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν το Divine Steed που αυξάνει την ταχύτητα του mount της Yrel, ενώ υπάρχει επίσης η επιλογή για το Bubble Hearth, το πλέον χαρακτηριστικό troll-κόλπο των paladins που μάθαμε να κοροϊδεύουμε στο WoW.


 
Η Yrel δεν είναι όμως το κυρίως πιάτο του επερχόμενου patch. Ένας νέος χάρτης από το Warcraft, το Alterac Pass, έρχεται στο Heroes of the Storm. Το Alterac Pass είναι βασισμένο στο χάρτη PvP “Alterac Valley” του World of Warcraft. Το Alterac Valley έχει χαραχτεί βαθιά στη συνείδηση των παικτών του WoW καθώς είναι από τα μεγαλύτερα battlegrounds του παιχνιδιού και οι παλαίμαχοι σίγουρα θυμούνται πως παλιότερα, στις εποχές του Vanilla WoW, ένα Alterac Valley μπορεί να κρατούσε και μέρες. Καλά διαβάσατε. Μέρες. Άνθρωποι θα έμπαιναν να παίξουν ένα battleground, θα έκλειναν το PC τους να κοιμηθούν, θα ξυπνούσαν να πάνε στη δουλειά τους και όταν θα ξανάμπαιναν στο WoW θα συνέχιζαν στον ίδιο αγώνα στο Alterac Valley.
Η εκδοχή του battleground στο Heroes of the Storm είναι έτσι φτιαγμένη ώστε σίγουρα να κρατάει λιγότερο αλλά με μια απλή ματιά φαίνεται η αγάπη και η προσοχή που έχει δοθεί ώστε το Alterac Pass να διατηρεί την αίσθηση του πρωτοτύπου. Το Alterac Pass έχει 3 lanes και ο βασικός μηχανισμός του χάρτη είναι η απελευθέρωση του ιππικού της ομάδας που βρίσκεται φυλακισμένο στη μεριά του αντιπάλου. Οι παίκτες πρέπει να υπερασπίζονται τους αντίπαλους αιχμαλώτους ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθούν να απελευθερώσουν τους δικούς τους. Η ομάδα που θα κερδίσει αυτήν τη μάχη θα δει 3 cavalry units να spawnάρουν στα lanes της, κάπως σαν τις αράχνες στο Tomb of the Spider Queen.


 
Για πρώτη φορά θα αλλάξουν και τα Nexuses, τα κτίρια που λειτουργούν ως οι βάσεις της κάθε ομάδας. Τη θέση του Nexus του Alliance θα πάρει ο Vanndar Stormpike και τη θέση του Nexus του Horde, ο Drek'Thar. Σκοπός κάθε ομάδας θα είναι να σκοτώσει τον general του αντιπάλου, αλλά, εν αντιθέσει με τα cores, το έργο των παικτών θα είναι πιο δύσκολο. Για κάθε keep που δεν έχει καταστραφεί οι generals έχουν και από 10 armor αλλά και χωρίς τα keeps, οι generals έχουν τα δικά τους abilities για να αναχαιτίσουν τους παίκτες. Σε περίπτωση που οι παίκτες υποχωρήσουν από τη μάχη με έναν general, εκείνος επιστρέφει στο αρχικό σημείο που βρισκόταν και ξεκινά να αναπληρώνει τα χαμένα health points του. Είναι χαρακτηριστική πια η ικανότητα των developers του Heroes of the Storm να μετατρέπουν κάτι το γνώριμο και τόσο αγαπητό σε νέους μηχανισμούς για ένα MOBA. Από τους generals, τις χιονισμένες κορφές, τους frost giants που έχουν το ρόλο των bosses, μέχρι και τα μοντέλα των minions (Alliance footmen και Horde grunts), το Alter Pass είναι φτιαγμένο με αγάπη και σεβασμό στο Alterac Valley και τον υπέροχο World of Warcraft.



Όλα αυτά είναι συνδεδεμένα με το νέο event “Echoes of Alterac”, που θέτει αντιμέτωπους Alliance και Horde. Οι παίκτες με το που κάνουν login αφού κυκλοφορήσει το event, θα πρέπει να διαλέξουν ένα από τα δύο factions. Τότε θα ξεκλειδώσουν και ένα quest line που θα τους ανταμείβει σε κάθε του βήμα με μπόλικο loot, με το κάθε faction να προσφέρει και κάτι το διαφορετικό. Από portraits, banners και icons μέχρι και ένα mount όταν οι παίκτες ολοκληρώσουν το quest line, συγκεκριμένα ένα ram για Alliance και ένα direwolf για Horde. Ταυτόχρονα στα loot boxes θα προστεθούν και θεματικά skins από το World of Warcraft όπως η Spirit Healer Auriel και ο Sapper Junkrat.


 
Το Echoes of Alterac θα κυκλοφορήσει την εβδομάδα της 12ης Ιουνίου και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τις 9 Ιουλίου. Αν ακόμη δεν έχετε «ψηθεί» να ενημερώσουμε πως κατά τη διάρκεια του event θα υπάρχει και 50% experience boost ώστε να πάρετε πιο γρήγορα gold και lootboxάκια. Το Heroes of the Storm έγινε πιο WoW από ποτέ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Heroes of the Storm
    • 12+ pegi 12+
      • 8.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (4)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eu.battle.net/heroes/en/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*