Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται ταινία Gears of War

Φαίνεται πως η ώρα που θα δούμε τις περιπέτειες των ηρώων του Gears of War στον κινηματογράφο πλησιάζει, αφού η The Coalition ανακοίνωσε πως έχουν γίνει αρκετά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, κατά τη διάρκεια του σχετικού Gears of War 4 live event που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα. Όπως σημείωσε ο υπεύθυνος της ομάδας, Rod Fergusson, έχει ήδη ξεκινήσει η συνεργασία με την Universal, ωστόσο δεν θα πρέπει να περιμένουμε μεταφορά της ιστορίας του παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη, καθώς η ταινία θα έχει ξεχωριστό story.



Υπενθυμίζουμε πως το project «ταινία Gears of War» δεν ακούγεται πρώτη φορά, αφού το 2007 η New Line είχε πάρει τα δικαιώματα και το 2002 ο Stuart Beattie (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) είχε εμπλακεί στο κομμάτι της παραγωγής. Το 2013 αναφέρθηκε το project ξανά, με τον παραγωγό του Battleship και του Ted (Scott Stuber) να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • periklis
    • AMHN KAI ΠΟΤΕ!!!!!
      :D αλλα παντα κρατάς πισινη μη τυχον και ειναι η παραγωγη μ'εκαψες!
      Τρανό παράδειγμα, το Warcraft...μια ταινία με ωραία εφε, αλλα χαλια ερμηνείες, χάλια ηθοποιοι, και ενα τσακ μπαμ story που πλην οσων γνωριζουν καλα απο το παιχνιδι, ονοματα και χαρακτήρες, ολοι οι αλλοι ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΧΡΙΣΤΟ!

      Ευχομαι να ασχοληθούν σοβαρά με τις ταινίες-παιχνιδια στο μέλλον γιατι ως τωρα το αποτέλεσμα δεν ειναι τοσο καλο οσο εγω θα ηθελα αλλα νομιζω και πολλοι αλλοι.

*