Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Δεκέμβριο του 2017 η πρεμιέρα του Star Wars: Episode VIII

*
Η πρεμιέρα του Star Wars: Episode VIII αναμένεται στις 15 Δεκεμβρίου 2017, όπως ανακοίνωσε η Disney. Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2017, αλλά λόγω κάποιων απροσδιόριστων καθυστερήσεων στην παραγωγή, η πρεμιέρα της μεταφέρεται για το τέλος του έτους. Έτσι, οι fans θα πρέπει να περιμένουν άλλους έξι μήνες για να παρακολουθήσουν το sequel του The Force Awakens. Ευτυχώς, πριν από το Episode VIII θα υπάρξει το πρώτο spinoff του Star Wars με τίτλο Rogue One, όπου αναμένεται να προβληθεί στις 16 Δεκεμβρίου του 2016.



Δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτή την ταινία, εκτός του ότι θα τοποθετείται μεταξύ των γεγονότων του Star Wars Episode III: Revenge of the Sith και Episode  IV: A New Hope. Στο Rogue One μια ομάδα επαναστατών προσπαθεί να κλέψει τα σχέδια του Death Star, πριν χρησιμοποιηθούν για την ενδυνάμωση της κυριαρχίας του αυτοκράτορα. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Gareth Edwards (Godzilla).



Στο Episode VIII, την σκηνοθεσία του οποίου έχει αναλάβει ο Rian Johnson (Looper), θα δούμε την επιστροφή των John Boyega, Daisy Ridley, Adam Drive και άλλων μέλων του καστ από το The Force Awakens. Η τελευταία ταινία της τριλογίας, το τιμόνι της οποίας θα αναλάβει ο Colin Trevorrow (Jurassic World), αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2019.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*