Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

65 εκατ. κόσμου έχει δει μέχρι τώρα την πρώτη σεζόν του Fallout στο Amazon

*
Η προσέγγιση του Amazon στο Fallout με την τηλεοπτική παραγωγή που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας κρίνεται απόλυτα πετυχημένη. Όπως φαίνεται, μέσα σε μόλις 16 μέρες, πάνω από 65 εκατομμύρια θεατές έχουν παρακολουθήσει την παραγωγή, όπως μαρτυρούν τα στοιχεία της ίδιας της πλατφόρμας. Όπως αναφέρει το Variety, το Fallout είναι η δεύτερη σε θεαματικότητα σειρά του Amazon μετά από το The Lord of the Rings: The Ring of Power.

Κάτι που δεν ξεκαθαρίζει πάντως η Amazon είναι τι απαιτεί από κάποιον για να θεωρεί πως είδε ένα επεισόδιο και άρα πως μετράει τη θεαματικότητα. Πάντως, το Fallout είναι το πρώτο σε τηλεθέαση show του Amazon στις ηλικίες 18-34, κάτι που προκαλεί εντύπωση μιας και οι περισσότεροι από αυτούς παίζει να ήταν και κοντά στα 2 έτη όταν βγήκε το Fallout 3 videogame.


Διαβάστε την κριτική μας για την πρώτη σεζόν του Fallout εδώ και ετοιμαστείτε για τη δεύτερη σεζόν που έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως»
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*